Ηλεκτρονική Έκδοση

Προβλήματα στα Κέντρα Πρόληψης της Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών

Θεσμικά και οικονομικά

Το Σωματείο των Εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης της Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών, με αφορμή τα σοβαρά προβλήματα του χώρου, διοργανώνει συνέντευξη Τύπου.

Η φωτογραφία από το blog του Σωματείου http://prolipsiworkers.blogspot.gr/ Η φωτογραφία από το blog του Σωματείου http://prolipsiworkers.blogspot.gr/ Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα Europe Direct του Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50, Αθήνα.

Θα παρουσιαστούν οι δράσεις των είκοσι (20) Κέντρων Πρόληψης της Περιφέρειας Αττικής στις οικογένειες, στα σχολεία, στα πανεπιστήμια, στις γειτονιές, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε θεσμικό και οικονομικό επίπεδο.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους η Επιστημονική Επιτροπή και τα Περιφερειακά Παραρτήματα Βόρειας και Νότιας Αττικής: "Εξ αιτίας της κοινωνικής και οικονομικής κρίσης, έχει αυξηθεί κατακόρυφα η δουλειά μας. Ωστόσο, η υποχρηματοδότηση και οι θεσμικές «τρικλοποδιές», που οφείλονται σε συγκεκριμένες πολιτικές, οδηγούν σε υποβάθμιση και συρρίκνωση των δομών μας".

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Ναρκωτικά εξαρτησιογόνες ουσίες και απεξάρτηση