Ηλεκτρονική Έκδοση

Δίωξη και καταγγελία

Την ώρα που ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Καρράς, άσκησε δίωξη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκό αλλά και στον πρόεδρό της Γιάννη Αλαφούζο, ο δημοσιογράφος Χρήστος Κοντός έκανε καταγγελία εις βάρος του Διευθυντή επικοινωνίας Κώστα Καραπαπά.

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και στον πρόεδρό της, Γιάννη Αλαφούζο, για σχόλια του στα social media κατά του διαιτητή Ηλία Σπάθα. Σε «τιτίβισμα» του ο Αλαφούζος είχε ποστάρει φωτογραφία του Πειραιώτη διαιτητή πίσω από τους παράγοντες του Ολυμπιακού Σάββα Θεοδωρίδη και Γιάννη Βρέντζο γράφοντας:
«Επειδή ο θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη ο τουλάχιστον ...διαπλεκόμενος Σπάθας... αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά της... Ο Σπάθας και τα συντρόφια του... Βρέντζος και Σάββας (Θεοδωρίδης)».
 
Στον Γιάννη Αλαφούζο αναμένεται να επιβληθεί πρόστιμο 10.000 ευρώ, ενώ θα κληθεί να ανακαλέσει τους χαρακτηρισμούς στους οποίους προέβη. Σε διαφορετική περίπτωση, το πρόστιμο μπορεί να φτάσει τις 50.000 ευρώ. Παράλληλα κύκλοι της ΠΑΕ κάνουν λόγο για επιλεκτική κρίση, αφού ο κ.Καρράς δεν αντέδρασε ανάλογα όταν εκπρόσωποι του Ολυμπιακού έκαναν λόγο για “επίορκους δικαστές”.
 
Στο τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι περιλαμβάνεται και η καταγγελία που έκανε χθες ο δημοσιογράφος Χρήστος Κοντός στον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, στην ΕΣΗΕΑ και τον ΠΣΑΤ εις βάρος του Διευθυντή Επικοινωνίας της πειραικής ΠΑΕ Κώστα Καραπαπά. Ο δημοσιογράφος υποστηρίζει στην καταγγελία του ότι δέχτηκε φραστική επίθεση από τον κ. Καραπαπά στο «Καραϊσκάκης» πριν από την έναρξη του ντέρμπι.
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ποδόσφαιρο
Καταγγελίες/Παράπονα