Ηλεκτρονική Έκδοση

Βούλτεψη: Φόβο και αβεβαιότητα προκαλεί ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ

«Στέλνει μηνύματα πολιτικής αστάθειας»

Επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλ. Τσίπρα εξαπέλυσε η Σοφία Βούλτεψη με αφορμή την ομιλία του στη σύνοδο της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς.

«Ο φόβος και η αβεβαιότητα έχουν μόνο ένα όνομα: Το όνομα αυτού που εμπνέει φόβο και αβεβαιότητα και δεν είναι άλλος από τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Συγκεκριμένα κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα και το κόμμα του ότι προκαλούν φόβο στη χώρα και αβεβαιότητα στο εξωτερικό, ότι δεν μετρούν όσα προτείνουν και πως όταν τα μετρούν τους βγαίνουν λειψά.

Πρόσθεσε χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορούν να μετρήσουν όχι μόνο τις συνέπειες των επιλογών τους, αλλά ούτε καν τους βουλευτές που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση» και πως «η πραγματική ανησυχία, ο πραγματικός φόβος, είναι να επιστρέψει η χώρα στα χρέη, στα ελλείμματα, στην αδυναμία δανεισμού, δηλαδή στα μνημόνια».

«Ο μόνος πραγματικός φόβος είναι η επιστροφή στα μνημόνια. Είναι το μόνο που εγγυάται ο κ. Τσίπρας, ο οποίος, μιλώντας σήμερα στους συμμάχους του στην Ευρώπη, επιτέθηκε για άλλη μια φορά στην Ελλάδα, στέλνοντας ξανά μηνύματα πολιτικής αστάθειας και δυσφήμησης της χώρας», συμπλήρωσε η κ. Βούλτεψη.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Κυβέρνηση