Έντυπη Έκδοση

Κάντε κλικ

Καμιά καλή ταινία;

http://agoodmovietowatch.com

Λοιπόν, η γνώμη του καθενός είναι υποκειμενική, και μπορεί εκείνο που αρέσει σε εσάς να μην αρέσει σε κάποιον άλλο και το αντίστροφο. Δεδομένου όμως ότι όλοι το γνωρίζουμε αυτό, μπορούμε άνετα να ζητάμε τη γνώμη των άλλων και να τσεκάρουμε με ποιους έχουμε περισσότερα κοινά ώστε να τους συμβουλευόμαστε συχνότερα. Κάπως έτσι λειτουργεί το συγκεκριμένο site, που στόχο έχει να σας παρουσιάσει κάθε φορά που θέλετε, προτάσεις για να δείτε κάποια καλή ταινία. Που πάει να πει με απλά λόγια: στο ερώτημα «καμιά καλή ταινία να δω;», θα βρείτε απάντηση κάνοντας κλικ εδώ. Και για να μην πέσετε στην παγίδα του υποκειμενισμού, υπάρχουν και τρέιλερ, υπάρχουν και περιλήψεις και οι προτάσεις προκύπτουν έπειτα από σύγκριση πολλών κριτικών χρηστών αλλά και sites όπως το IMDB και το Rotten Tomatoes. Αρα, το πιθανότερο είναι αυτό που θα δείτε να είναι όντως στα γούστα σας. Ενα ακόμα «ατού»: έχει υμνηθεί από πολλά «διάσημα» sites. Βάλτε το στα αγαπημένα σας!

Τα πάνω-κάτω!

www.fliptext.org

Είναι αστείο, μάλλον... άχρηστο, αλλά και πολύ διαφορετικό από ό,τι έχετε συναντήσει μέχρι τώρα στον Ιστό. Αυτός ο ιστότοπος σας φέρνει τα πάνω-κάτω, και συγκεκριμένα δημιουργεί «καθρέφτη» των κειμένων που γράφετε. Εσείς πληκτρολογείτε (στα αγγλικά) και στο κουτάκι πάνω από εκεί που γράφετε εμφανίζεται το κείμενό σας... ανάποδα. Τώρα γιατί να θέλει να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο; Καλό το ερώτημα, αλλά σκεφτείτε πως στον Ιστό υπάρχουν λίγο-πολύ... τα πάντα. Γιατί όχι και αυτό;

Μπανάνα ή ντόνατ;

www.twofoods.com

Απαντήσεις στα αιώνια διλήμματα του τι να προτιμήσετε να φάτε, θα σας δώσει αυτός ο αμείλικτος ιστότοπος. Εκείνο που κάνει είναι να σας προκαλεί να γράψετε τις δύο τροφές που σκέφτεστε να καταναλώσετε και στη συνέχεια, με ένα κλικ σας δείχνει όχι μόνο τις θερμίδες κάθε τροφής, αλλά και τις διατροφικές της πληροφορίες, πόσες βιταμίνες θα πάρετε -ή δεν θα πάρετε- πόσο αλάτι και λιπαρά έχουν και ένα σωρό ακόμα που θα σας κάνουν να μελαγχολήσετε (εκτός αν είστε της υγιεινής διατροφής, οπότε... δεν έχετε πρόβλημα).

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Επιστήμη & Τεχνολογία
Στη στήλη
www.