Ηλεκτρονική Έκδοση

Νέα δεδομένα στην υπόθεση

Αγνοούμενος ο «Μητσάρας»

Απαντήσεις στο αν είναι νεκρός ή όχι ο θρυλικός «Μητσάρας» προσπαθεί να δώσει η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» που έχει αναλάβει την υπόθεση

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του Δημήτρη Γαλάνη ή «Μητσάρα», καθώς με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη τα μεσάνυχτα της Παρασκευή (31/10) ο Δημήτρης Γαλάνης λογίζεται ως αγνοούμενος και όχι νεκρός!

Όταν βγήκε στην δημοσιότητα η είδηση του θανάτου του “Μητσάρα” όλοι ήθελαν να πιστεύουν πως ήταν... ψέμα! Σκόρπισε θλίψη σε όσους τον γνώριζαν προσωπικά αλλά και όσους τον έβλεπαν στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Η εκπομπή “Φως στο Τούνελ” της Αγγελικής Νικολούλη προσπάθησε να ρίξει φως στην υπόθεση κι έφερε νέα δεδομένα!
 
 Στην εκπομπή της Παρασκευής (31/10) η αδερφή του “Μητσάρα”, Αναστασία Γαλάνη παρευρέθηκε στο στούντιο και ανέφερε πως δεν προκύπτει από πουθενά πως έχει πεθάνει αφού η ίδια έψαξε σε όλα τα νοσοκομεία, νεκροτομεία και αλλού, ενώ παράλληλα δεν έχει βρεθεί και πτώμα.
 
Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της εκπομπής υπήρξαν τηλεφωνήματα από τηλεθεατές που υποστήριξαν πως είχαν δει τον 61χρονο άντρα σε διάφορες περιοχές.
 
Ο θρυλικός “Μητσάρας” έχει προβλήματα υγείας και μέχρι στιγμής παραμένει άφαντος, με τις έρευνες να συνεχίζονται....

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Αθλητισμός