Έντυπη Έκδοση

Πολύ φαΐ

Παρά το βαρύ κλίμα αβεβαιότητας για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης, στο οποίο διεξήχθησαν οι εργασίες της πρώτης συνόδου της εθνικής οργανωτικής επιτροπής συνεδρίου στην Αθηναΐδα, υπήρξε και μια πρωτοβουλία που γίνεται πράξη πρώτη φορά.

Το βράδυ του Σαββάτου ο Ευάγγελος Βενιζέλος παρέθεσε δείπνο σε δεκάδες πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ από τη μεταπολίτευση μέχρι και σήμερα. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε «συγκινητικό» το να βλέπει παλιούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, πολλούς δε σε προχωρημένη ηλικία, «να μην έχουν πρόβλημα να εμφανίζονται ως ΠΑΣΟΚ, ενώ αντίθετα κάποιοι άλλοι δικοί μας να κρύβονται και να φέρονται καιροσκοπικά». Η ιδέα αυτής της πρωτοβουλίας ανήκει στους πρώην βουλευτές Θανάση Δημητρακόπουλο, Γιάννη Γιαννακόπουλο, Φοίβο Ιωαννίδη και Βασίλη Γερανίδη, ενώ για την επίτευξή της συνεργάστηκαν οι Γιάννης Δριβελέγκας και Νίκος Σαλαγιάννης.

Πάντως, το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ παραμένει καθώς, όπως είπε και ο ίδιος ο Ευάγγελος Βενιζέλος, «μας εγκατέλειψαν πολλοί», μεταξύ των οποίων «η εκλογική μας βάση»...

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Στη στήλη
Πολιτικά παρασκήνια