Έντυπη Έκδοση

Αστέρας: Καμία ανακοίνωση, μιλάει μόνο η εικόνα

Με ψυχραιμία αντιμετώπισαν διοίκηση, προπονητής και παίκτες του Αστέρα τα απαράδεκτα σφυρίγματα και υποδείξεις του Σπάθα και των βοηθών του στην Τρίπολη. Περισσότερη από ό,τι ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός, εκπρόσωποι των οποίων φέρεται να διέρρεαν μετά το ματς στην Αρκαδία, ότι ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε μια σειρά από κινήσεις για αλλαγές στη διαιτησία.

Οι ιδιοκτήτες οι Αστέρα όπως και στελέχη της ΠΑΕ, παρά την οργή τους, δεν προέβησαν σε ανακοίνωση ή σε δηλώσεις. Ελεγαν ανεπίσημα: «Ηταν τόσο εξόφθαλμο αυτό που έγινε, που δεν χρειάζεται κανένα παραπάνω σχόλιο. Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Δεν χρειάζεται καμία ανακοίνωση για το αυτονόητο».

Από την πλευρά του, ο Στάικος Βεργέτης έδειξε ότι ο ευρωπαϊκός χαρακτήρας που έχει προσδώσει στον Αστέρα αγωνιστικά, πηγάζει από την όλη συμπεριφορά του. Ο προπονητής της ομάδας της Τρίπολης, αν και θα μπορούσε να ρίξει κι άλλο νερό στο μύλο της αμφισβήτησης και στα διαιτητικά φαλτσοσφυρίγματα, δεν είπε προχτές ούτε λέξη για τη διαιτησία...

Και χθες είπε δύο πράγματα, κατόπιν σχετικών ερωτήσεων (μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM), λέγοντας τα εξής: «Από τη μέρα που ανέλαβα έχω πει να μην ασχολούμαι με τους διαιτητές. Αφήνουμε τους διαιτητές να κάνουν τη δουλειά τους και εκείνοι να μη δίνουν δικαιώματα, ο χθεσινός έδωσε πολλά δικαιώματα. Αν κοιτάμε να εισπράξουμε τα χρήματα από το Τσάμπιονς Λιγκ ή από τις διάφορες διοργανώσεις και κάνουμε οτιδήποτε για να πάρουμε αυτά τα χρήματα, αδυνατούμε τον ανταγωνισμό του ελληνικού πρωταθλήματος, προκειμένου οι λίγοι να πάρουν τα πολλά και οι υπόλοιποι να μένουν στη μιζέρια τους».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες (ΠΑΕ)
Σούπερ Λίγκα
Διαιτησία
Αστέρας Τρίπολης
ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο