Έντυπη Έκδοση

Παιχνίδι που... γρήγορα θα ξεχαστεί στον Βόλο

Ολα στο... μηδέν ήταν στο παιχνίδι της ουραγού Νίκης Βόλου με την Κέρκυρα, η οποία στις καθυστερήσεις έχασε μοναδική ευκαιρία να αρπάξει το «διπλό», αλλά ο Χαβίτο αστόχησε. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, όμως δεν ήταν απειλητικοί και είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι στο πρώτο 45λεπτο δεν είχαν ούτε μία τελική προσπάθεια.

Το πρώτο τους σουτ το πραγματοποίησαν στο 48' με τον Κυζυρίδη. «Ηταν μία καλή εμφάνιση για μας κι αυτό που κρατάμε είναι η θέληση που είχαμε και το πάθος που βγάλαμε. Το παιχνίδι ελπίζω να είναι το έναυσμα για μία καλύτερη συνέχεια. Μας έλειψε το γκολ, πιστεύουμε στην παραμονή της ομάδας στην κατηγορία και ταμείο θα κάνουμε στο τέλος», δήλωσε ο Κυζιρίδης, ενώ ο προπονητής του Παναγιώτης Τζαναβάρας, υποστήριξε: «Ημασταν καλοί, πρεσάραμε, είχαμε κατοχή μπάλας. Δημιουργήσαμε πολλά προβλήματα στην Κέρκυρα και κινδυνέψαμε μόνο στο 90' από ένα σουτ όταν είχαμε ανεβεί μπροστά για να φτάσουμε στο γκολ. Είναι μια εμφάνιση που μας δίνει αισιοδοξία. Εχουμε βελτιωθεί, συνεχίζουμε και με σκληρή δουλειά όλα γίνονται».

Ο προπονητής της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου, στις δηλώσεις του παραδέχτηκε ότι η ομάδα του με την εμφάνισή της δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό στάδιο: «Προσπαθήσαμε να βγάλουμε επιθετικές ενέργειες, αλλά δεν μπορέσαμε. Γενικά η εικόνα μας ήταν μέτρια και όταν παρουσιάζεις τέτοια εικόνα δεν μπορείς να κερδίσεις. Οταν όμως δεν μπορείς να κερδίσεις, προσπαθείς τουλάχιστον να μην χάσεις και αυτό κάναμε.

Δεν θα σταθώ στην τελευταία φάση του αγώνα που θα μπορούσαμε να είχαμε κλέψει το παιχνίδι γιατί δεν θα ήταν δίκαιο».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Κέρκυρα
Ποδόσφαιρο
Σούπερ Λίγκα
Νίκη Βόλου