Έντυπη Έκδοση

Ελειπε η πεμπτουσία

Είχαν πάθος, έδειξαν διάθεση για καλό ποδόσφαιρο και εν μέρει το κατάφεραν. Δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά τελικά Πανθρακικός και ΟΦΗ έφυγαν απ' το γήπεδο της Κομοτηνής χωρίς γκολ.

Προφανώς και οι φιλοξενούμενοι πρέπει να ένιωθαν λίγο πιο ικανοποιημένοι απ' τη μη ήττα και τον έναν βαθμό της ισοπαλίας, αλλά δήλωσαν το αντίθετο. Και οι δυο ομάδες έφτιαξαν προυποθέσεις να σκοράρουν, αλλά ήταν απελπιστικά άστοχες και μάλιστα σε πολύ καλές περιπτώσεις.

Ο ΟΦΗ δικαιούται να τα βάζει με την τύχη του, αφού η ευκαιρία που χάνει ο Αντελέγιε στο 27' είναι απ' τις λεγόμενες «που δεν χάνονται». Νωρίτερα είχε και ο Πανθρακικός τη δική του, την οποία και σπατάλησε ομοίως, αφού στο 21' ο Ιγκορ δεν μπόρεσε να σκοράρει εξ επαφής. Πέραν αυτών, τίποτα το σπουδαίο, με τις δυο ομάδες να ζητούν και από ένα πέναλτι. Οι μεν γηπεδούχοι με τον Ιγκόρ που φώναξε για μαρκάρισμα, από πίσω στην μεγάλη περιοχή, ενώ στις καθυστερήσεις ο ΟΦΗ ζήτησε πέναλτι για τράβηγμα του Τζάνη στον Μερεμπαβίλι αριστερά μέσα στην περιοχή του Πανθρακικού. Και τα δύο στην κρίση του διαιτητή Ιωαννίδη, που απέβαλλε με απευθείας κόκκινη στο 86' τον Μπανούση για διαμαρτυρία, παράβαση που επισείει κίτρινη κάρτα συνήθως και γι' αυτό οι Κρητικοί ήταν έξαλλλοι μετά το τέλος του αγώνα.

Απόφαση του ρέφερι που έφερε την «έκρηξη» του Τζενάρο Γκατούζο, που οργισμένος είπε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού: «Σήμερα έγιναν περίεργα πράγματα. Δεν θέλω να πω για την διαιτησία αλλά ο Μπανούσης δεν ήταν για να πάρει κάρτα. Αποβλήθηκε χωρίς να πει τίποτα. Για μια λέξη «ξύπνα», ο διαιτητής δεν έπρεπε να τον αποβάλλει. Δουλεύουμε μέσα στην εβδομάδα όπως όλες οι ομάδες και πρέπει αυτό να το σέβονται οι διαιτητές. Για εμάς δεν είναι ένας σημαντικός βαθμός. Επρεπε να κερδίσουμε».

Ο Ακης Μάντζιος που μετά τη χθεσινή ισοπαλία δε θα πρέπει να αισθάνεται και πολύ ασφαλής στον πάγκο των «πράσινων» της Κομοτηνής, υπογράμμισε και αυτός πως η ομάδα του ήταν αυτή που έπρεπε να κερδίσει. «Από εμάς έγινε μεγάλη προσπάθεια. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Ηταν διαστήματα που μπορούσαμε να κάνουμε με καθαρές φάσεις γκολ. Δεν τα καταφέραμε όμως. Συνεχίζουμε».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
ΟΦΗ
Σούπερ Λίγκα
Ποδόσφαιρο
Πανθρακικός