Έντυπη Έκδοση

Ταλαιπωρία της μπάλας

Οι παίκτες του Πλατανιά και του ΠΑΣ ταλαιπώρησαν την μπάλα, τους λιγοστούς θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο των «Περιβολίων» στα Χανιά και το μηδέν στον αγωνιστικό χώρο μεταφράστηκε και στο αποτέλεσμα (0-0).

Ολα μηδέν στα Χανιά... Ολα μηδέν στα Χανιά... Για το μόνο που μπορούν να νιώθουν ικανοποιημένοι οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων είναι ότι κράτησαν το αήττητο τρίτη σερί αγωνιστική στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα των Χανίων, πάντως, θα μπορούσε να είχε πάρει τους βαθμούς της νίκης στη φάση του 22ου λεπτού, αλλά στο σουτ του Θανάση Τσουράκη από μακρινή απόσταση η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη.

«Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη γιατί νιώθαμε πως θα μας άλλαζε επίπεδο αναφορικά με τη βαθμολογία. Τα παιδιά προσπάθησαν, δούλεψαν πολύ και με το μυαλό, αλλά και με την καρδιά», δήλωσε ο Γιάννης Χριστόπουλος. «Δεν πρέπει όμως μείνουμε εδώ. Να βρούμε δυνάμεις και στη Λιβαδειά να πάρουμε τους δύο βαθμούς που χάσαμε με τον ΠΑΣ. Δεν φτιάξαμε υπερομάδα. Δεν πρέπει να νομίζουμε ότι μπορούμε να ποδοπατάμε τον καθένα στην έδρα μας», συμπλήρωσε ο προπονητής του Πλατανιά.

Ο προπονητής του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, αφού είπε ότι «στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν εδώ», σε ερώτησε που δέχτηκε για το πως αντιμετωπίζει τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου, είπε: «Ο ΠΑΣ είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα, αυτό που λέτε δεν έχει ισχύ μέσα στην ομάδα. Για μένα ο πρόεδρος είναι πολύ καλός άνθρωπος και κάνει κάθε μέρα το καλύτερο που μπορεί για να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της ομάδας. Εγώ δεν συμμερίζομαι αυτή την άποψη».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
ΠΑΣ Γιάννινα
Σούπερ Λίγκα
Ποδόσφαιρο
Πλατανιάς