Ηλεκτρονική Έκδοση

Επίθεση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον ΕΣΑΚΕ για το «ξυστό»

Eπίσημη θέση για τα όσα συμβαίνουν στον ΕΣΑΚΕ, αναφορικά με τη συμφωνία της Λίγκας με το «ΣΚΡΑΤΣ» (από την αγγλική ονομασία «scratch», δηλαδή «ξυστό») για την ονοματοδοσία της Basket League, πήραν οι «πράσινοι»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απαιτεί από τον ΕΣΑΚΕ την απόδοση του ανάλογου τιμήματος για τη χρήση του ονόματος και του σήματος της, μέσω των οποίων διαφημίζεται ιδιωτική στοιχηματική εταιρία.

Οι «πράσινοι» εξέφρασαν την απορία τους για τον τρόπο με τον οποίο κινείται ο ΕΣΑΚΕ στο συγκεκριμένο ζήτημα, τονίζοντας πως περιμένουν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες, όπως επίσης να λάβουν τη σύμβαση που έχει υπογραφεί.
 
 
Αναλυτικά η  ανακοίνωση:
 
«Έχουμε ήδη φτάσει στην 4η αγωνιστική ενός πρωταθλήματος το οποίο ναι μεν έχει «βαπτιστεί» (ως «ΣΚΡΑΤΣ») αλλά ουδείς μπορεί να εξηγήσει το πώς συμβαίνει αυτό από τη στιγμή κατά την οποία δεν τηρούνται βασικές αρχές αλλά και προϋποθέσεις σε ότι αφορά στις ΚΑΕ που λαμβάνουν μέρος.
 
Βιώνουμε λοιπόν το παράδοξο να παίρνει δημοσιότητα η εταιρεία ως «ανάδοχος» του πρωταθλήματος μπάσκετ, να χρησιμοποιεί τα brand names ισχυρών ομάδων στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ αλλά παρόλ’ αυτά οι ΚΑΕ να μην έχουν λάβει ούτε τη σύμβαση ούτε και το ποσοστό που τους αναλογεί! Επίσης δεν γνωρίζουμε το ακριβές ποσό ούτε και τις ημερομηνίες πληρωμής.
 
Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός διαμαρτυρόμαστε έντονα για το όλο σκηνικό που καταμαρτυρεί προχειροδουλειά και ταυτόχρονα αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατό μια ιδιωτική εταιρεία να εκμεταλλεύεται την επένδυσή μας χωρίς να υπάρχει σύμβαση.
 
Περιμένουμε από τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ κατ’ αρχάς να… εμφανιστεί και κυρίως να πάρει θέση επί του συγκεκριμένου θέματος το οποίο είναι πολύ σοβαρό και θα έπρεπε να αποτελεί προτεραιότητα του Συνδέσμου. Μπήκαμε στο Νοέμβριο και καλύψαμε ήδη το 1/3 του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος χωρίς να έχει λυθεί ένα τόσο σημαντικό ζήτημα.
 
Περιμένουμε…».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ανακοινώσεις/Ενημερώσεις
ΟΠΑΠ
Παναθηναϊκός
Μπάσκετ
ΕΣΑΚΕ