Ηλεκτρονική Έκδοση

Νέος σοβαρός τραυματισμός για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο

Πάνω που άρχισε να βρίσκει τα πατήματά του με την Μπάγερ Λεβερκούζεν, ο 22 χρονος Έλληνας διεθνής τραυματίστηκε ξανά και θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο του 2015.

Δεν έχει προηγούμενο η κακοδαιμονία του Κυριάκου Παπαδόπουλου, καθώς ο Έλληνας αμυντικός υπέστη νέο σοβαρό τραυματισμό που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης τουλάχιστον μέχρι τις αρχές του 2015.

Συγκεκριμένα, στην προπόνηση της Δευτέρας της Λεβερκούζεν, ο 22χρονος είχε μία άσχημη πτώση, με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον ώμο του και να πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, με την επιστροφή του να υπολογίζεται για τον Γενάρη του 2015.  Να θυμίσουμε ότι αυτή είναι η 3η φορά  μέσα σε διάστημα λιγότερο ενός χρόνου που 22χρονος πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού τραυματίζεται στο ίδιο σημείο. Ο Παπαδόπουλος θα χάσει  τα ματς της Λεβερκούζεν τόσο στο Champions League όσο και στην Μπούντεσλιγκα, ενώ  δεν θα μπορέσει να βρεθεί και στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για τον αγώνα με τα Νησιά Φερόε καθώς  ο Κλαούντιο Ρανιέρι τον είχε συμπεριλάβει στον προεπιλογή των ξενιτεμένων. 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Διεθνή Ποδόσφαιρο
Γερμανικό ποδόσφαιρο