Ηλεκτρονική Έκδοση

Συνέλευση του Συνδικάτου ΟΤΑ την Κυριακή 9 Νοέμβρη

Στις 10.30 π.μ στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Ελληνικού (στάση metro Ελληνικό).

Φωτ.: Ορέστης Σεφέρογλου Φωτ.: Ορέστης Σεφέρογλου Η Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου είναι εκλογοαπολογιστική και στο κάλεσμα συμμετοχής, αναφέρεται εμταξύ άλλων ότι: "Στην ενιαία επίθεση να δώσουμε απάντηση με οργανωμένη μαζική δράση, με τη συμμετοχή όλων των εργαζομένων του κλάδου ανεξάρτητα από εργασιακή σχέση, ξεδιαλύνοντας όποιες συντεχνιακές διαχωριστικές αυταπάτες έχουν απομείνει.

Κόντρα στη λογική «να σωθεί το μαγαζάκι μας». Στα τέσσερα χρόνια από την ίδρυση του το Συνδικάτο έχει πάρει αρκετές πρωτοβουλίες για σημαντικά ζητήματα του κλάδου, με παραστάσεις, με απεργιακές κινητοποιήσεις, με δουλειά που ανέπτυξε με τους εργαζομένους των ΜΚΟ, τα 5μηνα του ΟΑΕΔ, με θετική πείρα σε όλες της πτυχές της ζωής του εργαζόμενου στον κλάδο.

Το Συνδικάτο έχει γίνει το δικό σου αποκούμπι, η δική σου ασπίδα προστασίας σε μια πολιτική που γίνεται όλο και πιο αντιλαϊκή και βάρβαρη. Είναι το δικό σου μέσο να παρεμβαίνεις όταν οι άλλοι έχουν μετατρέψει την ΠΟΕ-ΟΤΑ αλλά και σωματεία του κλάδου σε στηρίγματα και μηχανισμούς των δημάρχων και των κυβερνήσεων".

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Εργασιακά θέματα
Συνδικαλιστικές και επαγγελματικές οργανώσεις
Τοπική Αυτοδιοίκηση