Έντυπη Έκδοση

Μαγειρικό οδοιπορικό στην Ελλάδα

«Ιστορίες από τη Λίστα», η νέα ταξιδιωτική-μαγειρική εκπομπή του Mega, με παρουσιαστή τον Ακη Πετρετζίκη, κάνει πρεμιέρα απόψε στις 23.00.

Ο παρουσιαστής, ανακαλύπτοντας ένα παλιό του σημειωματάριο, στο οποίο σημείωνε μέρη και ανθρώπους που είχε επισκεφτεί αλλά και γεύσεις που του είχαν μείνει αξέχαστες, ξεκινάει ένα μοναδικό ταξίδι στην Ελλάδα προκειμένου να ξαναβρεί όλα όσα είχε καταγράψει.

Στο δρόμο θα ανακαλύψει νέες γεύσεις, θα ζήσει αναπάντεχες στιγμές και θα γνωρίσει εκπληκτικούς ανθρώπους. Κάθε επεισόδιο, και μια αυτοτελής ιστορία γεμάτη φαγητό, συναίσθημα, ταξίδι, εμπειρίες, πρόσωπα. Οταν το ταξίδι του ολοκληρωθεί, η «Λίστα» με τα ωραιότερα της Ελλάδας θα είναι έτοιμη. Ο 1ος σταθμός του ταξιδιού του Ακη την Τρίτη 4 Νοεμβρίου είναι το Τρίκερι, ένα πανέμορφο χωριό του Πηλίου. Στο οικογενειακό τροχόσπιτο, ο Ακης ανακαλύπτει το σημειωματάριο των παιδικών και εφηβικών του χρόνων.

Σ' αυτό, εκτός των άλλων, είχε καταγράψει και γεγονότα από τα καλοκαίρια που περνούσε μαζί με τον παππού του. Το καλοκαίρι του 1989 είχαν επισκεφτεί μαζί το γραφικό Τρίκερι και είχαν γευτεί μια καραβιδομακαρονάδα, που τους είχε μαγειρέψει ένας ψαράς της περιοχής. Αποφασίζει, λοιπόν, να πάρει το τροχόσπιτο και να πάει στο Τρίκερι, με σκοπό να βρει τον ψαρά που θα του μαγειρέψει ξανά τη μακαρονάδα.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Τηλεόραση
Μαγειρική
TV & Media
Τηλεοπτικοί σταθμοί