Έντυπη Έκδοση

Στα πλάνα υδατοδρόμιο και στη Σητεία

Στην επέκταση του δικτύου της στην Κρήτη, με την προσθήκη της Σητείας στο χάρτη των υδατοδρομίων, προχωρά η Hellenic Seaplanes, ολοκληρώνοντας τη διαδικασία παραχώρησης χώρου για το υδατοδρόμιο στο λιμάνι της περιοχής.

Ανάδοχος επενδυτής ορίστηκε η εταιρεία «Υδατοδρόμιο Σητείας ΙΚΕ», θυγατρική εταιρεία της Υδροπλάνα Ελλάδας Α.Ε/ Hellenic Seaplanes S.Α., μετά την αξιολόγησή της από την επιτροπή διαγωνισμού, που συστάθηκε από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σητείας.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ακολούθησε συνάντηση του αντιπροέδρου της Hellenic Seaplanes Μιχάλη Ασσαριώτη, με τοπικούς φορείς, όπου συζητήθηκε η προοπτική συνεργειών στη λειτουργία του υδατοδρομίου.

Σε δήλωσή του, ο κ. Ασσαριώτης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή του υδατοδρομίου και εκτιμούμε ότι η Σητεία θα είναι το πρώτο υδατοδρόμιο που θα λειτουργήσει στην Κρήτη.

Πιστεύουμε πως αυτό δείχνει πια ξεκάθαρα ότι οι ιδιωτικές επενδύσεις συνιστούν τον μόνο γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο για την αδειοδότηση υδατοδρομίων στην Ελλάδα».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Οικονομία
Με λέξεις-κλειδιά
Υδατοδρόμια
Κρήτη