Έντυπη Έκδοση

Πληρωμή παραγωγών τεύτλων

Με το όνομα χρήστη και τον κωδικό, ηλεκτρονικά μέσω της διεύθυνσης https://sugar.dikaiomata.gr/Sugar/ μπορούν να υποβάλλουν οι τευτλοπαραγωγοί της χώρας από τις 27 Οκτωβρίου 2014 τις δηλώσεις τους στον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) για την εφαρμογή του προγράμματος Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Ζαχαρότευτλων.

Η υποβολή των δηλώσεων είναι υποχρεωτική, και μετά την ηλεκτρονική τους υποβολή οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εκτυπώσουν τις δηλώσεις τους και να τις διαβιβάσουν πλήρως συμπληρωμένες και υπογεγραμμένες σε έντυπη μορφή, με τα συνυποβαλλόμενα παραστατικά, στις κατά τόπους Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνοτροφίας (ΔΑΟΚ), το συντομότερο δυνατόν, ώστε να λάβουν τα ποσά που δικαιούνται χωρίς καθυστερήσεις.

Οι δικαιούχοι που έχουν ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης θα πρέπει να απευθυνθούν στα αντίστοιχα Περιφερειακά Γραφεία ή Νομαρχιακές Μονάδες του ΟΠΕΚΕΠΕ με την ταυτότητά τους, ενώ σε περίπτωση εκπροσώπησής τους -κάτι που αφορά κυρίως απόδημους- θα πρέπει οι εκπρόσωποι να έχουν την ταυτότητά τους και νόμιμη εξουσιοδότηση από το δικαιούχο.

Οι δικαιούχοι πάντως που υπέβαλαν αίτηση ενίσχυσης στη ΔΑΟΚ Ορεστιάδας θα απευθύνονται στην ίδια υπηρεσία και όχι στον ΟΠΕΚΕΠΕ εφ' όσον έχουν ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης για την υποβολή της δήλωσης εφαρμογής της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης. Α.ΣΤ.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Οικονομία
Με λέξεις-κλειδιά
Αγροτικά θέματα & αγροτική πολιτική
Παραγωγοί
Καλλιέργειες