Ηλεκτρονική Έκδοση

Δεν πάνε Εθνική Νέων

Εκτός Εθνικής Πόζογλου και Δώνης

Φαίνεται πως οι δύο Έλληνες παίκτες ήταν πρωταγωνιστές στα ίσα έγιναν στο ξενοδοχείο της ομάδας πριν την ήττα από την Ελβετία με 10-0.

Κάτι σαν «άτυπη» τιμωρία φαίνεται πως είναι ο αποκλεισμός των Δώνη και Πόζογλου από την Εθνική Νέων, μετά των όσων έγιναν πριν την ήττα από την Ελβετία με σκορ 10-0.

 
Ο Βασίλης Τζαλακώστας έφυγε ο Κώστας Τσάνας ήρθε και ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Νέων για το διεθνές τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Κατερίνη και Βέροια από 13 μέχρι 17 Νοεμβρίου.
 
Στις επιλογές όμως του ομοσπονδιακού προπονητή δεν βρίσκονται οι Δώνης και Πόζογλου, αφού φαίνεται πως ήταν οι πρωταγωνιστές των όσων συνέβησαν πριν από την ντροπιαστική ήττα της Ελλάδας από την Ελβετία με 10-0.
 
Συγκεκριμένα η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Γαλλία (13/11), την Γερμανία (15/11) και την Ισπανία (17/11). 
 
Η αποστολή αποτελεί απ’ τους εξής:
Μιχάλη Ηλιάδη (Ολυμπιακός), Κώστα Κότσαρη (Παναθηναϊκός), Γιώργο Βασιλειάδη (Βέροια), Μανώλη Σάλιακα (Ολυμπιακός), Αλμπέρτο Ρούσσο (Juventus), Νίκο Βασαΐτη (ΠΑΟΚ), Αντώνη Βατουσιάδη (Ολυμπιακός), Κώστα Οικονόμου (MTK Βουδαπέστης), Παναγιώτη Αρναούτογλου (Karlsruher), Κώστα Τσιμίκα (Ολυμπιακός), Γιώργο Κυριακόπουλο (Αστέρας Τρίπολης), Ζήση Καραχάλιο (Ολυμπιακός), Σπύρο Παπασπύρο (Ατρόμητος Αθηνών), Πέτρο Ορφανίδη (SKODA Ξάνθη), Μάριο Τζανουλίνο (Παναθηναϊκός), Μιχάλη Νιούμαν (Παναθηναϊκός), Μιχάλη Μπαστακό (Ατρόμητος Αθηνών), Βασίλη Φασίδη (SKODA Ξάνθη), Ευθύμη Κουλούρη (ΠΑΟΚ), Γιώργο Μανθάτη (Ολυμπιακός), Παναγιώτη Δεληγιαννίδη (ΠΑΟΚ), Γιάννη Τσολακίδη (ΠΑΟΚ), Στέφανο Ρεγκάκο (Ατρόμητος Αθηνών). 
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ποδόσφαιρο
Εθνική Νέων