Έντυπη Έκδοση

Δύο νεκροί, σε δύο τροχαία

Δύο τροχαία δυστυχήματα, με ανάφλεξη οχημάτων και το θάνατο των δύο οδηγών, έγιναν χθες σε Θεσσαλονίκη και Φθιώτιδα. Συγκεκριμένα στον επαρχιακό δρόμο Χορτιάτη - Αγίου Βασιλείου, σταμάτησε χθες το απόγευμα τουριστικό λεωφορείο χωρίς επιβάτες. Στη συνέχεια και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες κύλησε στον γκρεμό.

Οπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, ο οδηγός βρέθηκε απανθρακωμένος και εκτός του οχήματος. Σύμφωνα με μαρτυρίες νωρίτερα είχε περάσει και από συνεργείο. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό διενεργεί το Α' Τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Λίγες ώρες πριν, στις 9.30 το πρωί, βρήκε παρόμοιο θάνατο 60χρονος από τη Γλύφα, οδηγός μικρού φορτηγού αυτοκινήτου (αγροτικό) στην περιοχή Χαλίκι του δημοτικού διαμερίσματος Βαθύκοιλου του Δήμου Στυλίδας.

Σύμφωνα με την Τροχαία, το αγροτικό αυτοκίνητο είχε κατεύθυνση προς την Στυλίδα κινούμενο στον επαρχιακό δρόμο Γλύφας Βαθυκοίλου, όταν για άγνωστους λόγους ξέφυγε από την πορεία του, χτύπησε σε βράχια και αμέσως τυλίχτηκε στις φλόγες.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Αστυνομικό ρεπορτάζ
Τροχαία
Τροχαία ατυχήματα
Αυτοκτονίες/Θάνατοι/Δυστυχήματα