Έντυπη Έκδοση

ΘΥΜΑ 66ΧΡΟΝΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ * ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ

Επίθεση με σκεπάρνι

Στα κίνητρα της επίθεσης, αλλά και σε μαρτυρίες αυτοπτών... ποντάρουν οι αστυνομικοί στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν το δράστη της άγριας επίθεσης με σκεπάρνι εις βάρος 66χρονου αρχιτέκτονα, χθες το μεσημέρι, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 107, στα Εξάρχεια.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο είτε για ληστεία είτε για προσωπικές διαφορές του θύματος με το δράστη, χωρίς ωστόσο να έχει ακόμη ξεκαθαριστεί τι όπλισε το χέρι του άγνωστου που χτύπησε στο κεφάλι και το πρόσωπο τον 66χρονο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά. Μαρτυρία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί και εξετάζεται αναφέρει πως ο αρχιτέκτονας είχε μια σύντομη συνομιλία με κάποιον άνδρα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, η επίθεση σημειώθηκε γύρω στις 3 το μεσημέρι, τη στιγμή που ο 66χρονος έβγαινε από πολυκατοικία, όπου στεγάζεται το τεχνικό του γραφείο τα τελευταία 32 χρόνια. Ο δράστης αμέσως μετά την πράξη του τράπηκε σε φυγή, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένο στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Ενοικοι της πολυκατοικίας περιγράφουν το θύμα ως ένα φιλήσυχο άνθρωπο, που δεν συνήθιζε να μετακινείται έχοντας μαζί του μεγάλα χρηματικά ποσά και δεν είχε προσωπικές διαφορές.

Α.Κ.Μ.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Αθήνα
Αστυνομικό ρεπορτάζ
Οργανώσεις/Επιθέσεις/Συμμορίες
Βία