Έντυπη Έκδοση

Αλαλούμ με το «Πρέβελης» της ΑΝΕΚ στη Ρόδο

Συνεχίζεται το αλαλούμ με το «Πρέβελης». Σε γραφειοκρατικές διαδικασίες αποδίδει το υπουργείο Ναυτιλίας την εμπλοκή που έχει δημιουργηθεί με το επιβατηγό-οχηματαγωγό «Πρέβελης», το οποίο διέκοψε τα δρομολόγιά του, στην άγονη γραμμή, από Πειραιά προς Κάρπαθο-Κάσο και Ρόδο, καθώς δεν είχε τη σχετική έγκριση από το υπουργείο.

Σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου Ναυτιλίας, έγκριση έχει δοθεί, ωστόσο δεν έχει ανοίξει ακόμα, στο υπουργείο Οικονομικών, ο αντίστοιχος κωδικός για τη χρηματοδότηση της άγονης γραμμής, λόγω αλλαγών στο υπουργείο, κάτι που αναμένεται να γίνει άμεσα.

«Για τέταρτη συνεχή μέρα οι κάτοικοι των μικρών νησιών της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων και ιδιαίτερα η Κάσος, η Κάρπαθος, η Χάλκη και η Ανάφη, βρίσκονται σε ακτοπλοϊκή απομόνωση, εξ αιτίας της ακινητοποίησης του πλοίου "Πρέβελης" στο λιμάνι της Ρόδου. Μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει κανένα νεότερο σε σχέση με την αναχώρηση του πλοίου, ενώ το υπουργείο στα αλλεπάλληλα υπομνήματα και διαμαρτυρίες, σιωπά εκκωφαντικά» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Οικονομία
Με λέξεις-κλειδιά
Ναυτιλία και ακτοπλοΐα