Έντυπη Έκδοση

Ο Αντώνης μας τότε και τώρα

Οποιος δεν θέλει να ζυμώσει, 40 μέρες κοσκινίζει... που λέει και η παροιμία μας. Εννοώ για τη λίστα «παγκάρι» Λαγκάρντ... Αχ, καημένε, φορολογούμενε Ελληνα, τι σου 'μελλε να πάθεις. Τι έχεις ακόμα να πληρώσεις... Τι σημασία έχει που έχει αλλοιωθεί η λίστα Λαγκάρντ, δηλαδή ασχολούμαστε με το τι χρώμα έχει το καπέλο της γειτόνισσας, δηλαδή «κουτσομπολιά», για να περνάει η ώρα.

Δυστυχώς έχουμε χάσει τα αβγά και τα πασχάλια. Περί τι είδους ποινικού πταίσματος πρόκειται; Θέλουμε να αναλάβουμε δικαστική εξουσία για να δημιουργούμε εντυπώσεις; Διότι ο "αυστηρός" και νυν πρωθυπουργός μας, Αντώνης Σαμαράς, το ξεκαθαρίζει, μιλάει σταράτα, όπως πάντα. "Ολα στη φόρα", όπως είχε πει στις ειδήσεις μεγάλου καναλιού, τον Δεκέμβριο του 2012.

Επίσης είχε τονίσει ότι "ήδη η ασυλία των επωνύμων τελειώνει και μαζί το καθεστώς ατιμωρησίας των ισχυρών". Πριν από τις ευρωεκλογές του περασμένου Μαΐου τόνισε με αυστηρό ύφος "όλους στη φυλακή" και "δέσμευση των περιουσιών τους". Κατά πόσον ισχύουν τα λόγια του, θα το δείξει το προσεχές μέλλον... εάν και εφ' όσον επανέλθουν τα κλεμμένα χρήματα στα άδεια κρατικά ταμεία, και να αρχίσουν να φορολογούν "δίκαια" τα εισοδήματα, και προπάντων να σταματήσουν να πληρώνουν "φαντάσματααα"!!!»

Με εκτίμηση

Γιώργος Θεοδωρόπουλος

Ελσίνκι

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Στη στήλη
Οι αναγνώστες γράφουν