Έντυπη Έκδοση

«Ελεγχος του πόθεν έσχες για Σπάθα»

Η χάρη του Γιάννη Σπάθα έφθασε μέχρι το Κοινοβούλιο! Μάλιστα, ασχολήθηκε μαζί του ο Ανδρέας Ψυχάρης, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α' Αθηνών, ο οποίος μιλώντας χτες στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, ζήτησε «να ελεγχθούν τα πόθεν έσχες των διαιτητών, όπως του Σπάθα, που έχει το θράσος να δηλώνει ότι είναι καλός!

Και αν αποδειχθεί πως απλώς είναι ανίκανος, να παραιτηθεί και να μην ξαναδιαιτητεύσει ποτέ. Κι επειδή θα μου πείτε ότι "δεν μπορείτε να ελέγξετε το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ", να σταματήσει η χρηματοδότηση. Εμείς οι φορολογούμενοι δεν θα πληρώνουμε τον κάθε ανίκανο Σπάθα, να τον πληρώνει μόνη της. Δεν θ' αδικείται το ελληνικό ποδόσφαιρο και οι προσπάθειες του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Θα πρέπει πάντως να διευκρινιστεί ότι καμία κρατική χρηματοδότηση προς την ΕΠΟ δεν μπορεί να σταματήσει, για τον απλούστατο λόγο ότι η Ομοσπονδία δεν παίρνει επιχηρήγηση από την Πολιτεία. Συντηρείται πρωτίστως από τις επιτυχίες της Εθνικής, τα χρήματα της FIFA και της UEFA και τους χορηγούς.

 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Επιθεωρήσεις/Ελεγχοι
Ποδόσφαιρο
ΕΠΟ
Διαιτησία