Ηλεκτρονική Έκδοση

Από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

Νέα πειθαρχική δίωξη στον Παναθηναϊκό!

Μετά τον Παναγιώτη Καρρά και ο άλλος ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του τρυφιλλιού

Πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός αλλά και στον αντιπρόεδρό της Βασίλη Κωνσταντίνου άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος.

Την σκυτάλη από τον Παγαιώτη Καρρά (άσκησε την πρώτη πειθαρχική δίωξη στον Παναθηναϊκό) πήρε και ο άλλος ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος ο οποίος άσκησε δίωξη στην πράσινη ΠΑΕ και στον αντιπρόεδρο της Βασίλη Κωνσταντίνου.
 
Ο λόγος που διώκεται ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού είναι οι δηλώσεις που έκανε μετά το ντέρμπι αφήνοντας αιχμές κατά της ισονομίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
 
  Η ανακοίνωση:
«Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και στο αντιπρόεδρό της, Βασίλη Κωνσταντίνου για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1, 4 και 5 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 6-6-2014 (δηλώσεις στις 31/10/2014)».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Πειθαρχική δίωξη
Ποδόσφαιρο
Σούπερ Λίγκα
Παναθηναϊκός