Ηλεκτρονική Έκδοση

Simple Minds, the return!

Στο όλο κλίμα αναβίωσης των 80s και επανόδου κραταιών ονομάτων της σκηνής / γενιάς αυτής το Σκοτσέζικο συγκρότημα αποφάσισε και αυτό την επιστροφή του στην μουσική σκηνή

Οι SimpleMinds επανέρχονται στη μουσική σκηνή ύστερα από 5 χρόνια με ένα νέο άλμπουμ που κυκλοφόρησε από τις 3 Νοεμβρίου.

Τα ιδρυτικά μέλη  Jim Kerr (φωνή) και Charlie Burchill (κιθάρες) ξεπηδούν στο μουσικό κουκλοθέατρο, πιο ανανεωμένοι από ποτέ γεμάτοι  από την ενέργεια, τον χαρακτήρα, το μυστήριο και τη μαγεία που χαρακτηρίζει το διάσημο γκρουπ. 
 
Τo συγκρότημα δούλεψε με παλιούς και νέους συνεργάτες – ανάμεσά τους και ο Iain Cook (των Chvrches) - και τους παραγωγούς Steve Osborne, Andy Wright και Steve Hillage (ο οποίος συνεργάστηκε μαζί τους για τα άλμπουμ Sons And Fascination & Sister Feelings Call).
 
Το «Big Music» είναι ένα άλμπουμ που συνδυάζει μια αίσθηση ηχητικής ευφορίας με μερικούς από τους πιο προσωπικούς στίχους που έχει γράψει ποτέ ο Jim. Ένας ακαταμάχητος συνδυασμός τέχνης και εσωστρέφειας.
 
Το «Big Music» είναι το 16ο άλμπουμ των Simple Minds και ήδη οι κριτικές το συγκρίνουν με τα καλύτερα άλμπουμ τους, «Empires And Dance»«New Gold Dream» και «Sparkle In The Rain».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Μουσική