Ηλεκτρονική Έκδοση

Οι Γιατροί του Κόσμου στο Ηράκλειο Κρήτης στις 8 και 9 Νοεμβρίου

Mε την Κινητή Παιδιατρική και Οδοντιατρική Μονάδα

Θα παρέχουν υπηρεσίες υγείας σε παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολία πρόσβασης σε αυτές για οικονομικούς ή κοινωνικούς λόγους.

 

Οι Γιατροί του Κόσμου στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως "με την υποστήριξη της Vodafone, συνεχίζουν την υλοποίηση του προγράμματος δωρεάν ιατρικής φροντίδας παιδιών που το έχουν ανάγκη. Μέσα από μία σειρά επισκέψεων της Κινητής Παιδιατρικής και Οδοντιατρικής Μονάδας σε ηπειρωτικές και νησιωτικές περιοχές της χώρας, οι Γιατροί θα παρέχουν υπηρεσίες υγείας σε παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολία πρόσβασης σε αυτές για οικονομικούς ή κοινωνικούς λόγους.

Στο πλαίσιο αυτό, η Κινητή Παιδιατρική και Οδοντιατρική Μονάδα το Σάββατο 8 Νοεμβρίου και την Κυριακή 9 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου στην οδό Δημοκρατίας 10, από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι και θα παρέχει δωρεάν τις παρακάτω υπηρεσίες: - παιδιατρική περίθαλψη, διαγνωστικό έλεγχο, οδοντιατρικό έλεγχο και παρακολούθηση - φαρμακευτική αγωγή με την παροχή βασικών παιδιατρικών φαρμάκων - προληπτική φροντίδα και αγωγή υγείας - εμβολιαστική κάλυψη σε ανασφάλιστα παιδιά.

Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου και τη συνεργασία του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου. H Κινητή Παιδιατρική και Οδοντιατρική Μονάδα που δημιούργησαν οι Γιατροί του Κόσμου με την υποστήριξη της Vodafone, προσφέρει από το 2003 τις επιστημονικές της υπηρεσίες σε όσους την έχουν ανάγκη. Έως σήμερα, περισσότερα από 57.000 παιδιά ηλικίας 4-12 ετών, έχουν δεχτεί τη φροντίδα και την περίθαλψη που χρειάζονταν σε 30 νησιά και 45 Νομούς της Ελλάδας".

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Γιατροί του Κόσμου