Ηλεκτρονική Έκδοση

Συνέντευξη Τύπου Αστέρα Τρίπολης

Βεργέτης: Να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί

Νίκη θέλει ο Αστέρας Τρίπολης απέναντι στην Τότεναμ και για να γίνει αυτό θα πρέπει οι παίκτες του να φανούν ανταγωνιστικοί

Το παιχνίδι στο Λονδίνο απέναντι στην Τότεναμ ήταν ένα μάθημα για τον Αστέρα, σύμφωνα με τον Στάικο Βεργέτη και στον αγώνα της Πέμπτης (06/11), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ, οι παίκτες του θα πρέπει να φανούν ανταγωνιστικοί αλλά και να απολαύσουν το παιχνίδι.

Κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα όπως η Τότεναμ ο Αστέρας θα πρέπει να δείξει πως μπορεί να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα, και για να γίνει αυτό, σύμφωνα με τον προπονητή των Αρκάδων, θα πρέπει οι παίκτες του να απολαύσουν την αναμέτρηση.
 
«Θα ήθελα να τους πω να απολαύσουν το παιχνίδι. Είναι μία πρόκληση, ένα ματς καριέρας, από τη στιγμή που μπήκαμε στους ομίλους, τους λέω να το απολαμβάνουν. Και για να τα απολαύσουμε, πρέπει να διεκδικούμε».
 
Για τον αγώνα με την Τότεναμ, ανέφερε:
 «Έχουμε την τιμή να υποδεχόμαστε στην πόλη μας και στο γήπεδό μας μια ιστορική ομάδα. Αυτό μας γεμίζει με υπερηφάνια και ευθύνη. Το ματς στην Αγγλία μάς έδωσε ένα μάθημα, το οποίο οφείλουμε να διαχειριστούμε και να παρουσιαστούμε πιο ανταγωνιστικοί. Έχουμε αναλύσει τα σημεία του αγώνα στο Λονδίνο και ελπίζουμε ότι η ομάδα θα μπορέσει να μικρύνει την ψαλίδα από αυτόν το μεγάλο αντίπαλο. Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με μεγάλη ευθύνη, απέναντι σε έναν αντίπαλο πολύ δυνατό που προέρχεται από ένα πρωτάθλημα πιο γρήγορο από το δικό μας. Θα προσπαθήσουμε να αμυνθούμε σωστά και να απειλήσουμε στην επίθεση». 
 
Για τις απουσίες των φιλοξενούμενων, σχολίασε:
 «Έχουμε δει πολλές διαφορετικές 11άδες από την Τότεναμ. Αλλά έχει τη δομή παιχνιδιού ώστε να μένει ανεπηρέαστη, όπως πρέπει να κάνει μία μεγάλη ομάδα. Ο τερματοφύλακας είναι σημαντική απώλεια, γιατί είναι πολύ καλός». 
 
Για το αν πρόκειται για το πιο σπουδαίο ματς στην ιστορία των Αρκάδων, είπε:
 «Ναι είναι, γιατί η Τότεναμ είναι το μεγαλύτερο όνομα που έχει έρθει στην Τρίπολη. Ο Αστέρας είναι στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο τα τελευταία δέκα χρόνια, έχει κάνει άλματα. Ένα μεγάλο βήμα για εμάς είναι και το παιχνίδι με την Τότεναμ». 
 
Για την αναμέτρηση στο Λονδίνο, τόνισε:
 «Οι ποδοσφαιριστές μου είχαν ποδοσφαιρικό θράσος και όχι φόβο και στο προηγούμενο παιχνίδι. Αυτό αντιλήφθηκα εγώ». 
 
Παράλληλα αναφέρθηκε στο πως αισθάνεται, «Νιώθω συγκίνηση που αποτελώ κι εγώ συντελεστή της ανοδικής πορείας του Αστέρα. Και μια ηθική ικανοποίηση που μου ανατεθεί αυτό το πόστο του πρώτου προπονητή και με εμένα σε αυτό το πόστο η ομάδα συνεχίζει να σκαρφαλώνει», αλλά και στο αν βλέπουν οι παίκτες του αυτό το ματς ως ευκαιρία για… μεταγραφή: 
«Για μένα είναι νορμάλ αυτό, αν και στην Ελλάδα δεν ακούγεται σύνηθες. Ο καθένας έχει τους δικούς του στόχους και ελπίζει στο καλύτερο».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Γιουρόπα Λιγκ
Ποδόσφαιρο
Αστέρας Τρίπολης
Βεργέτης
συνέντευξη Τύπου