Έντυπη Έκδοση

Στον Πρόεδρο ο Σταύρος Θεοδωράκης

Το κατώφλι του προεδρικού μεγάρου θα περάσει σήμερα το μεσημέρι ο επικεφαλής του Ποταμιού, ο οποίος προανήγγειλε την επίσκεψή του στον Κάρολο Παπούλια λέγοντας ότι «αυτοί που σκέφτονται να αφήσουν τη χώρα κάποιους μήνες χωρίς κυβέρνηση και χωρίς Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα πρέπει να το ξεχάσουν».

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του, ο Σταύρος Θεοδωράκης προσέρχεται με συγκεκριμένη ατζέντα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και δεν θα αρκεστεί να επαναλάβει την κατηγορηματική του άρνηση στις προτάσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για εκλογές πριν από την προεδρική εκλογή και συμφωνία στο πρόσωπο του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης μέσω του ραδιοφώνου του Ποταμιού επανέλαβε τη θέση για εκλογή Προέδρου το Φλεβάρη και από εκεί και πέρα η παρούσα Βουλή να αποφασίσει για τη διαδικασία αναθεώρησης του νέου Συντάγματος, την αλλαγή του εκλογικού νόμου και στη συνέχεια την προκήρυξη εκλογών.

Στο μεταξύ, την ώρα που η κυβέρνηση συμφωνεί να προχωρήσει σε νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο με μειώσεις στον εισαγωγικό μισθό, ο Σταύρος Θεοδωράκης ουσιαστικά παράσχει στήριξη στην κυβέρνηση στο όνομα της «ανισότητας» των μισθών δημοσίων και ιδιωτικών υπαλλήλων. «Δεν πιστεύω ότι ο μισθός στο Δημόσιο πρέπει να είναι παραπάνω από τον ιδιωτικό τομέα, δηλαδή δεν μπορεί το Δημόσιο να είναι ένας προνομιακός χώρος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Το Ποτάμι