Έντυπη Έκδοση

«Καθαρίζει» με μουρμούρα

Τίποτα δεν έχει αλλάξει ουσιαστικά τις τελευταίες ημέρες στο τηλεοπτικό βασίλειο της AGB, στη ζώνη prime time, επονομαζόμενη και υψηλής τηλεθέασης.

Η σειρά του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» συνεχίζει να παίζει «μόνη» της, εξοβελίζοντας τους εντιπάλους (βλέπε «Συμμαθητές» στον ΑΝΤ1 και «Μάνα Χ ουρανού» στο MEGA με διπλάσια νούμερα) αγγίζοντας σαραντάρια στο νεανικό κοινό, ενώ στο κανάλι της Μεσογείων αρχίζει κάπως να ανεβαίνει το ηθικό από τις καλύτερες επιδόσεις της καθημερινής «Δικαίωσης». Χωρίς βέβαια να πλησιάζει η σειρά, ούτε κατά διάνοια, τα νούμερα των ευπώλητων «Κλεμμένων Ονείρων».

Στο μεταξύ η βραδινή πρεμιέρα του Ακη Πετρετζίκη με τις «Ιστορίες από τη λίστα» έκανε ένα αξιοπρεπές 15,8% στο MEGA, όσο περίπου πιάνει ο ίδιος και με την απογευματινή του εκπομπή, νούμερο που δεν είναι κακό για αρχή. Τουλάχιστον ο τηλε-μάγειρας μάλλον θα χρεωθεί στις επιτυχίες της χρονιάς. Το αντίθετο συμβαίνει βέβαια με τις «Τρίχες» που είναι καθηλωμένες εδώ και 3 εβδομάδες σε ένα 14% και πάλι καλά να λες, δεδομένου του αποτελέσματος.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Τηλεοπτικοί σταθμοί
Τηλεόραση
TV & Media