Έντυπη Έκδοση

«Ασπίδα» Γιάννη Σπάθα στον γιο του

Ο Γιάννης Σπάθας, ο περίφημος «στρατολόγος» της παράγκας, που έγραψε ιστορία και με την τεχνογνωσία της έδειξε τον δρόμο στις επόμενες, βγήκε χτες φόρα παρτίδα για να υπερασπιστεί τον γιο του.

Ο Ηλίας πληρώνει την ατάκα του πατέρα του: «Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε (και όλοι οι άλλοι να πάνε να γ..., έτσι ακριβώς είχε ειπωθεί ολοκληρωμένη)» τόνισε καθαρά και ξάστερα στο ραδιόφωνο του «Alpha». Και μόλις ζεστάθηκε, προχώρησε παρακάτω ακάθεκτος: «Ο Ηλίας Σπάθας δεν έχει καμία εμπλοκή με τον Ολυμπιακό. Δεν τον θέλουν γιατί μπορεί να μην τους αρέσει το πρόσωπό του. Γιατί δεν μπορεί να μην έχει δεχτεί να πάει μαζί τους για καφέ. Είναι δύσκολο να ακουμπήσουν τον Ηλία».

Λίγο μετά μοίρασε και γραπτή του δήλωση με την οποία ειρωνεύεται τον βουλευτή Ανδρέα Ψυχάρη, που ζήτησε να ελεγχθεί το πόθεν έσχες του γιου του. «Μπράβο! Μπράβο ! Μπράβο !Είσαι Αετός κ. ΨΥΧΑΡΗ. Πιστεύω βέβαια ότι μετά από αυτή την ανακάλυψη η υπουργική θέση είναι στο τσεπάκι σου. Κουστούμι ράψε και περίμενε το τηλεφώνημα του πρωθυπουργού και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης. Βέβαια η ανακάλυψη σας κ. βουλευτή είναι μεγαλύτερη και από το ξεκαθάρισμα της λίστας Λαγκάρντ και θα παρακαλέσω προσωπικά τον πρωθυπουργό να σας βάλει υπεύθυνο και στις ανασκαφές της Αμφίπολης κάτι θα ανακαλύψετε σοβαρό που ίσως ξεφεύγει των αρχαιολόγων».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ποδόσφαιρο
Αθλητικό ρεπορτάζ
Διαιτησία