Έντυπη Έκδοση

Ενας... Μαρινάκης στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ

Εχει και η ΑΕΚ από χτες τον δικό της... Μαρινάκη. Ο πρόεδρος του Ελληνοσουηδικού Επιμελητηρίου και διευθύνων σύμβουλος της Oriflame Ελλάς, Κωνσταντίνος Μαρινάκης έκανε την είσοδο του στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ. Το οποίο από 7μελές είναι πλέον 5μελές και θα έχει τριετή διάρκεια, όπως αποφασίστηκε στη χτεσινή γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης που διοικεί χωρίς να έχει θεσμικό ρόλο στην ΑΕΚ (λόγω του ασυμβίβαστου με τον ΟΠΑΠ) έδειξε την πόρτα της εξόδου από το Δ.Σ. στον δικηγόρο Αλέξη Αλεξίου. Παρανόμως ήταν μέλος στο συμβούλιο διότι βάσει νόμου αποκλείεται για 10 χρόνια από κάθε διοικητική θέση στον αθλητισμό, εξαιτίας της συμμετοχής του στο Δ.Σ. που οδήγησε σε λύση-εκκαθάριση την ΠΑΕ πριν από ενάμιση χρόνο. Ο κ. Αλεξίου είναι και πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, θέση από την οποίο θα πρέπει να παραιτηθεί.

Οικειοθελώς αποχώρησαν οι Μάκης Αγγελόπουλος και Γιώργος Σκρέκης από το Δ.Σ. της ΠΑΕ που αποτελείται πλέον από τους Ευάγγελο Ασλανίδη (πρόεδρος), Αλέξη Δέδε (αντιπρόεδρος και δ/νων σύμβουλος), Στέργιο Γαντζούλα, Κωνσταντίνο Μαρινάκη και Ανδρέα Ανατολιωτάκη (εκπρόσωπος της ερασιτεχνικής).

Ο κ. Αγγελόπουλος που είναι μεγαλομέτοχος στην ΠΑΕ και ΚΑΕ ΑΕΚ προτίθεται να παραιτηθεί και από το Δ.Σ. της ερασιτεχνικής.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες (ΠΑΕ)
ΑΕΚ