Έντυπη Έκδοση

ΑΣΤΕΡΑΣ - ΤΟΤΕΝΑΜ

Ολα για τον κόσμο του

Στο «πιο σπουδαίο ματς» με την Τότεναμ (20.00, Novasport 1) στην μικρή ευρωπαϊκή του ιστορία ο Αστέρας θέλει να προσφέρει αν μη τι άλλο μια ηθική ικανοποίηση στον κόσμο του, που θα κατακλύσει απόψε το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». «Εχουμε την τιμή να υποδεχόμαστε στην πόλη μας και στο γήπεδό μας μια ιστορική ομάδα.

Αυτό μας γεμίζει με υπερηφάνεια και ευθύνη. Το ματς στην Αγγλία μας έδωσε ένα μάθημα, το οποίο οφείλουμε να διαχειριστούμε και να παρουσιαστούμε πιο ανταγωνιστικοί» επισήμανε ο Στάϊκος Βεργέτης, δίνοντας το σύνθημα για γενική επίθεση και την τελική νίκη.

Για τις απουσίες της Τότεναμ ο προπονητής εξέφρασε την άποψη πως «η δομή του παιχνιδιού της θα μείνει ανεπηρέαστη», ξέχωρα από το γεγονός πως «ο τερματοφύλακας είναι σημαντική απώλεια, γιατί είναι πολύ καλός».

Πρόβλημα αντιμετωπίζει η ομάδα της Τρίπολης με τον Ρουμάνο στόπερ Ντορίν Γκοϊάν, που δεν έχει συνέλθει τελείως από τον πρόσφατο τραυματισμό του.

Στην Τότεναμ τον τιμωρημένο τερματοφύλακα Γιορίς (είχε αποβληθεί στο ματς του Λονδίνου με τον Αστέρα) θα αντικαταστήσει ο Ολλανδός Μισέλ Βορμ.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Αστέρας Τρίπολης
Αθλητικό ρεπορτάζ
Ποδόσφαιρο