Ηλεκτρονική Έκδοση

Για απόπειρα φόνου κατηγορείται ο Φιλ Ραντ των AC/DC

Την κατηγορία ότι προσέλαβε εκτελεστή για να δολοφονήσει δύο ανθρώπους το Σεπτέμβριο αντιμετωπίζει ο Φιλ Ραντ, ντράμερ των AC/DC. O 60χρονος ντράμερ συνελήφθη στο σπίτι που διαμένει στη Νέα Ζηλανδία και λίγη ώρα αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, ενώ η απολογία του έχει οριστεί για τις 27 Νοεμβρίου.

Ο Ραντ συνελήφθη ύστερα από πληροφορία που έλαβε η αστυνομία από πολίτη και στη συνέχεια πραγματοποίησε έφοδο στο σπίτι του στην πόλη Ταουράνγκα όπου ζει απ' το 1983.

Ο 60χρονος μουσικός κατηγορείται επίσης για απειλή κατά της ζωής κατά τρίτων και για κατοχή ναρκωτικών ενώ σε περίπτωση που καταδικαστεί αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο φυλάκισης έως και δέκα χρόνια. Τέσσερα χρόνια πριν μάλιστα, το 2010, στο Φιλ Ραντ είχε επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο ύστερα από την καταδίκη του για κατοχή και πάλι, ναρκωτικών ουσιών.

Να σημειωθεί παράλληλα, ότι για τις 2 Δεκεμβρίου έχει ανακοινωθεί, από την Columbia Records, η κυκλοφορία του νέου στούντιο άλμπουμ του θρυλικού συγκροτήματος, με τίτλο "Rock or Bust".

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Μουσική
Για το ίδιο θέμα
Κατέπεσε η κατηγορία για τον ντράμερ των AC/DC