Ηλεκτρονική Έκδοση

Το restart του Νίνη

Γύρισε εκεί οπού ανήκει

Ο ο 24χρονος μεσοεπιθετικός επιστρέφει στην «Λεωφόρο» και στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. με την «πράσινη» ΠΑΕ να ανακοίνει την συμφωνία

Επανεκκίνηση, στην καριέρα του, που τα τελευταία χρόνια, δεν ήταν η ιδανική, κάνει ο Σωτήρης Νίνης που επιστρέφει στον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής είχε μείνει ελεύθερος από την Πάρμα το καλοκαίρι αλλά δεν είχε βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ανάμεσα στον παίκτη και την διοίκηση του τριφυλλιού, υπήρχαν συνεχείς επαφές, από το καλοκαίρι όμως οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του δεν του επέτρεψαν να έρθει σε συμφωνία από την αρχή της σεζόν με τους "πράσινους. Ο χρόνος κύλησε, ο Νίνης δεν βρήκε  ομάδα που να καλύπτει οικονομικά τις απαιτήσεις του χάνοντας το πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2014 - 2015 και ο Παναθηναϊκός δεν απέκτησε ένας δημιουργικό χαφ, με το κενό να είναι μεγάλο και να είναι επιτακτική ανάγκη η απόκτηση του. Με δεδομένη λοιπόν την επιθυμία και του παίκτη να επιστρέψει στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε, η συμφωνία  ήταν θέμα χρόνου και το συμβόλαιο που υπογράφηκε έχει διάρκεια 2,5 ετών. Το μόνο που απομένει είναι να μπορέσει ο Γιάννης Αναστασίου να "παντρέψει" τα στοιχεία που θα προσθέσει ο Νίνης στον Παναθηναϊκό, όταν θα επιλέγεται στην ενδεκάδα, και ο ίδιος ο 24χρονος να αποδείξει ότι μπορεί να βγει από τον ποδοσφαιρικό λήθαργο στον οποίο έχει περιέλθει μετά μια κακή περσινή σεζόν χωρίς αγωνιστικές παραστάσεις, να αναγεννηθεί και να μπει εκ νέου στον ποδοσφαιρικό χάρτη και να διεκδικήσει τη θέση του στην Εθνική ομάδα. 

Λίγο μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας, ο 24χρονος μέσος δήλωσε:
 
«Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρνάω στον Παναθηναϊκό, στο “σπίτι” μου. “Διψάω” να αγωνιστώ ξανά μπροστά στον κόσμο της ομάδας. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχει θέσει ο Παναθηναϊκός. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύθηκαν και πάλι, δίνοντας μου την δυνατότητα να παίξω ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο», ήταν τα πρώτα λόγια του Νίνη, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Παναθηναϊκός
Ποδόσφαιρο