Ηλεκτρονική Έκδοση

Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τα επεισόδια στο «ντέρμπι των αιωνίων»

Με εντολή του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αθανάσιου Ακριτίδη, παρήγγειλε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά να διερευνήσει πιθανές ποινικές ευθύνες της διοίκησης και των συνδέσμων φιλάθλων του Ολυμπιακού για τα επεισόδια στον ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού .

Ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες κυρίως της διοίκησης αλλά και των συνδέσμων φιλάθλων του Ολυμπιακού για τα επεισόδια στο ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού (26.10.2014) που διεξήχθη στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» διερευνά η δικαιοσύνη με εντολή του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αθανάσιου Ακριτίδη.

Παράλληλα, ο αντεισαγγελέας ζήτησε να κινηθεί έρευνα και προς την κατεύθυνση της ύπαρξης ευθυνών από τους συνδέσμους φιλάθλων του Ολυμπιακού.
 
Σύμφωνα με τον κ. Ακριτίδη στον επίμαχο ποδοσφαιρικό αγώνα φίλαθλοι έριξαν μεγάλες ποσότητες καπνογόνων, βεγγαλικών και κροτίδων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί επικίνδυνη κατάσταση για την υγεία τόσο των ποδοσφαιριστών όσο και των φιλάθλων. Ωστόσο, υπογραμμίζει ο κ. Ακριτίδης, λίγες μέρες πριν την επίμαχη συνάντηση, στο ίδιο γήπεδο κατά τον  αγώνα του Ολυμπιακού με την Γιουβέντους δεν παρουσιάστηκε παρόμοιο φαινόμενο.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Δικαιοσύνη
Ολυμπιακός
Αρειος Πάγος
Ερευνες & μελέτες
Ποδόσφαιρο