Έντυπη Έκδοση

Εκθεση πολύ μικρών οινοποιείων

Γνωρίστε τα πολύ μικρά οινοποιεία της χώρας, προτρέπει τους καταναλωτές και επαγγελματίες αλλά και τους ίδιους τους οινοποιούς η εταιρεία επικοινωνίας για το κρασί Vinetun και για το λόγο αυτό διοργανώνει έκθεση κρασιού με τον τίτλο «Οινικές Αποκαλύψεις».

Από τα 600 και πλέον οινοποιεία που εμφιαλώνουν κρασί και δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, δεν είναι περισσότερα από 150 εκείνα που συστηματικά συμμετέχουν στις μεγάλες εκθέσεις κρασιού, όπως το «Οινόραμα».

Τα υπόλοιπα, πολύ μικρά ως επί το πλείστον, έχουν παραγωγή έως 50.000 φιάλες και δραστηριοποιούνται αποκλειστικά στις τοπικές τους αγορές και τα κρασιά τους είναι γενικώς άγνωστα στην Αθήνα.

Στις πρώτες Οινικές Αποκαλύψεις συμμετέχουν 20 οινοποιεία από διάφορα σημεία της χώρας, όπως: Ξάνθη, Ζάκυνθος, Λειψοί, Αμύνταιο και Γουμένισσα. Πρόκειται, ως επί το πλείστον, για οινοποιεία που για πρώτη φορά εκθέτουν τα κρασιά τους στην Αθήνα.

Η εκδήλωση οργανώνεται στην αίθουσα Ballroom του ξενοδοχείου King George ΙΙ, στην Πλατεία Συντάγματος, τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου, με ώρες λειτουργίας 12:00 - 16:00 για τους επαγγελματίες και 16:00 - 20:00 για τους καταναλωτές. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Επιχειρηματικότητα
Εκθέσεις
Επιχειρήσεις