Έντυπη Έκδοση

Τρόικα, άιντε στο καλό!

Πίσω από τις ενέργειες επίκλησης του ονόματός σου τρόικα, καλπάζουν τα συμφέροντα! Μου είναι πολύ δύσκολο να σε υπηρετήσω, γιατί οι βάρβαρες απαιτήσεις σου γκρέμισαν το σεβασμό των παιδιών απέναντί μας, γιατί αρέσκεσαι να γκρεμίζεις εκ θεμελίων τα κάθε λογής «οικοδομήματα», γιατί προσευχόμαστε για σένα και χάσαμε το Θεό!

 Και πώς να μην Τον χάσουμε, όταν εσύ μας κατάντησες καταδότες, έρμαια των θελήσεών σου, ασυνείδητα ενεργά όντα, όταν σκοτώνεις κάθε μέρα το πνεύμα μας που βυθίζεται στο βάλτο των δικαιωμάτων σου, στην κόλαση των υποχρεώσεών μας!

Μου είναι δύσκολο να σε υπηρετήσω, τρόικα, αδυνατώ να ακούσω το όνομά σου, που ως Λερναία Υδρα έβγαλες "κεφάλια" υποτακτικά ανά τα έθνη, που δεν δίστασαν να υπογράψουν την καταδίκη της χώρας μου!

Μου είναι αδύνατον πλέον να σε υπηρετήσω, τρόικα, γιατί δεν επιθυμείς να ανθίζουν γύρω σου λουλούδια παρά αγκάθια και τριβόλια, που δεν έχουν καμιά μυρωδιά, καμιά αξία!

Δεν σε υπηρετώ, τρόικα, και δεν θα υπηρετήσω κανέναν από αυτούς τους "Ελληναράδες", που μας κατάντησαν να μην βλέπουμε τον ουράνιο θόλο, αλλά το βάραθρο στο οποίο πρόκειται να καταποντιστούμε!

Τρόικα, ναι, τα βάρβαρα δεσμά σου, μας φέρνουν, μέσα στη δήθεν ελευθερία μας, εικόνες κατοχής, πείνας βαρβαρότητας, αυτοχειρίας, ολέθρου!

Ασυμβίβαστος απέναντι στις επιθυμίες σου, σε περιφρονώ για να νιώσω ξανά Ελληνας, με καρδιά και νου μόνο στο κατάδικό μας πνεύμα της ηθικής, της ενάρετης ζωής, της προόδου της αλληλεγγύης, της ελληνικότητάς μου!

Ως Ελληνες αντιστεκόμαστε με τα όπλα της πίστεως, του πολιτισμού, της γλώσσας, της σοφίας, της ειρήνης! Εδώ και δεκαετίες ως δυνάστης του κόσμου τάσσεσαι υπέρ εκείνων που ηθελημένα σε υπηρετούν, γιατί δεν ακούνε τους ολοφυρμούς του θανάτου, της πατρίδας που τους υπηρέτησε ως δήθεν θεματοφύλακες, που με βαριές υπογραφές νομιμοποίησαν το θάνατο των αδύναμων εθνικών κρατών!

Ξεπέρασε κάθε όριο η πολύπραγη κωμωδία σας, δεν μας συγκινείτε, καγχάζετε, συνεργείτε στο θάνατο του πολιτισμού μας και ο λαός που έχει ένα όνομα, Ελληνες, που δεν είναι γνωστός για τα πολιτικά του τερτίπια, οι φτωχοί ανώνυμοι Ελληνες που δεν αφήνουν ίχνη για να πατήσουν οι ημέτεροι, αυτός ο λαός μια μέρα θα ανακτήσει την κιβωτό της μνήμης για να σας καταβαραθρώσει!

Είμαστε με τους οραματιστές, όχι με τους εξαρτημένους!».

Αννα Δεληγιάννη- Τσιουλπά

εκπαιδευτικός, συγγραφέας, κριτικός

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Στη στήλη
Οι αναγνώστες γράφουν