Ηλεκτρονική Έκδοση

Στα Δημοτικά Ιατρεία Νεάπολης-Συκεών

Θεσσαλονίκη: Δωρεάν εξετάσεις για παιδιά ανασφάλιστων

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για παιδιά ανασφάλιστων και ανέργων παρέχονται σε δύο Δημοτικά Ιατρεία σε Συκιές και Νεάπολη, που λειτουργούν υπό την ευθύνη του Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης.

Φωτογραφία αρχείου Φωτογραφία αρχείου

Μέχρι πρόσφατα δικαιούχοι των Δημοτικών Ιατρείων ήταν άπορες και ανασφάλιστες οικογένειες, όμως προστέθηκαν και οικογένειες, στις οποίες και οι δύο γονείς είναι άνεργοι. Μόνη προϋπόθεση είναι η εγγραφή των ενδιαφερόμενων στις καταστάσεις των δικαιούχων των Δημοτικών Ιατρείων, που αποτελεί απλή και τυπική διαδικασία.
 
Τα στελέχη του Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης έχουν διαμορφώσει ένα πρόγραμμα επισκέψεων σε εβδομαδιαία βάση, καλύπτοντας συνολικά 14 ώρες δωρεάν εξετάσεων στα παιδιά Δευτέρα - Τετάρτη - Πέμπτη - Παρασκευή, 3.00μμ - 6.00μμ στο Δημοτικό Ιατρείο Νεάπολης - Β' ΚΑΠΗ, 2.00μμ - 6.00μμ Δημοτικό Ιατρείο Συκεών -Α΄ ΚΑΠΗ, 3.00μμ - 8.00μμ Δημοτικό Ιατρείο Συκεών - Α΄ ΚΑΠΗ, 4.00μμ - 6.00μμ Δημοτικό Ιατρείο Συκεών -Α΄ ΚΑΠΗ.
 
Όσοι ενδιαφέρονται να κλείσουν ραντεβού ή να ζητήσουν επιπλέον πληροφορίες, μπορούν να επικοινωνούν με το Δημοτικό Ιατρείο Συκεών (Καυκάσου 64) στο τηλέφωνο: 2310 620734 και με το Δημοτικό Ιατρείο Νεάπολης (Δ. Κομνηνού 3) στο τηλέφωνο: 2310 551252.
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Ανεργοι
Αλληλεγγύη