Ηλεκτρονική Έκδοση

Τρεις νεκροί και ένας τραυματίας

Φριχτή ιστορία με διαδοχικά δυστυχήματα στην παλιά εθνική Θήβας - Λιβαδειάς

Μέσα σε 45 λεπτά σημειώθηκαν δύο θανατηφόρα δυστυχήματα και ένα τρίτο τροχαίο με σοβαρό τραυματισμό, σε απόσταση 300 μέτρων, στην παλαιά εθνική οδό Θήβας - Λιβαδειάς, κοντά στα Βάγια Βοιωτίας. Τρεις νεκροί και ένας σοβαρά τραυματισμένος αστυνομικός είναι ο απολογισμός.

Φωτογραφία αρχείου Φωτογραφία αρχείου

Το βράδυ της Πέμπτης φορτηγάκι με 61χρονο οδηγό έπεσε επάνω σε προπορευόμενο τρακτέρ, που οδηγούσε 42χρονος αγρότης από την περιοχή. Με την πρόσκρουση τα δύο οχήματα έφυγαν από το δρόμο και ανατράπηκαν σε χωράφι. Λίγο αργότερα, αστυνομικοί και πυροσβέστες εντόπισαν νεκρούς τους δύο οδηγούς.
 
Την ώρα εκείνη στο συγκεκριμένο σημείο άρχισαν να συγκεντρώνονται διερχόμενοι, είτε για να βοηθήσουν, είτε για να δουν τι συνέβη. Μισή ώρα αργότερα, 47χρονος προσπάθησε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο, χωρίς όμως να δει ότι εκείνη τη στιγμή στον συγκεκριμένο δρόμο εκινείτο άλλο αυτοκίνητο, που οδηγούσε 37χρονος. Το ΙΧ παρέσυρε και σκότωσε τον πεζό.  
 
Το δράμα στην άσφαλτο συνεχίστηκε, κατά την εκτροπή της κίνησης από αστυνομικούς στην ευρύτερη περιοχή.  Σαραντάχρονος αστυνομικός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, ενώ ρύθμιζε την κυκλοφορία, παρασύρθηκε υπό άγνωστες συνθήκες από ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 34χρονος. Ο αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Θήβας και στη συνέχεια στην Αθήνα.
 
Η παλιά εθνική οδός Λαμίας - Αθηνών, στο συγκεκριμένο σημείο, μεταξύ Θήβας και Λιβαδειάς, σηκώνει μεγάλο βάρος κυκλοφορίας, αφού οι οδηγοί βαρέων οχημάτων στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τα διόδια κινούνται από το παλιό εθνικό δίκτυο, με συνέπεια να υπάρχει ιδιαίτερα μεγάλος όγκος διερχόμενων οχημάτων.
 
Πριν από δέκα μέρες, είχε γίνει συνάντηση των δημάρχων της περιοχής, οι οποίοι είχαν διαπιστώσει το μεγάλο πρόβλημα, καθώς αυτή την περίοδο εκτός από τα βαριά οχήματα, που συνεχίζουν να κυκλοφορούν στους δρόμους, θα βρίσκονταν και αγροτικά μηχανήματα, λόγω της συλλογής του βαμβακιού. Είχαν εκφράσει μάλιστα φόβους ζητώντας πρόσθετα μέτρα.
 
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Οδικό δίκτυο και ασφάλεια
Τροχαία ατυχήματα