Έντυπη Έκδοση

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ

Συσπείρωση στην Καισαριανή

Σε πολιτική συγκέντρωση στο γήπεδο «Νήαρ Ηστ» μίλησε ο Δ. Κουτσούμπας εν όψει των επαναληπτικών δημοτικών εκλογών, που θα γίνουν στο τέλος του μήνα στην Καισαριανή.

Ο δήμος αποτελεί πεδίο αναμέτρησης της Αριστεράς, έπειτα από την απόφαση του πρωτοδικείου Αθηνών, που έκανε δεκτό αίτημα του υποψηφίου του ΚΚΕ, που είχε τερματίσει τρίτος -πίσω από τον πρώην δήμαρχο Αντ. Καμπάκα, υποστηριζόμενο από το ΠΑΣΟΚ- να ακυρωθεί το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής.

Πλέον θα αναμετρηθούν ο νεοεκλεγείς Γ. Κοντόσταυλος, επικεφαλής του συνδυασμού Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής που υποστηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Ηλ. Σταμέλος που ηγήθηκε του συνδυασμού Λαϊκής Συσπείρωσης Καισαριανής και είχε τη στήριξη του Περισσού. «Απευθύνουμε το κάλεσμα σε όλο το λαό της Καισαριανής, ανεξάρτητα το τι κόμμα ψηφίζει ή ψήφισε», τόνισε ο γραμματέας του ΚΚΕ και αναφέρθηκε στους κομμουνιστές δημάρχους, που «έχουν μείνει στα χείλη και στο θυμικό του λαού» της πόλης ως δήμαρχοι «αγωνιστές, άνθρωποι τίμιοι και ειλικρινείς, που τους χαρακτήριζε πάντα η φροντίδα για τα προβλήματα του λαού, η πάλη ώστε αυτά να βρίσκουν λύση». Στη συγκέντρωση μίλησε ο Ηλ. Σταμέλος, ενώ παρόντες στην εκδήλωση ήταν και οι πρώην δήμαρχοι Π. Μακρής και Γ. Κατημερτζής.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
ΚΚΕ