Έντυπη Έκδοση

Ψάχνουν το «μίτο» της απαγωγής στις κάμερες

Στα «λάθη» των απαγωγέων και τα «κενά» της ίδιας της υπόθεσης... ποντάρουν οι αστυνομικοί που ερευνούν την απαγωγή της 27χρονης φοιτήτριας και ανιψιάς μεγαλομετόχου ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκα του ποδοσφαίρου.

Πληροφορίες από την Αστυνομία, που χθες ανακοίνωσε το αίσιο τέλος στην περιπέτεια της 27χρονης, αναφέρουν πως όλα έγιναν το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου, όταν η νεαρή γυναίκα κατέβηκε από το σπίτι της, στην Κυψέλη, για να πάει στη Δάφνη, στο κέντρο διασκέδασης, όπου εργαζόταν. Οι απαγωγείς, οι οποίοι φαίνεται να γνώριζαν το πρόγραμμα και τα ωράριά της, την άρπαξαν και την έβαλαν με τη βία σε ένα βανάκι. Περίοικοι την άκουσαν να φωνάζει βοήθεια και μάλιστα ένας από αυτούς, που εκείνη τη στιγμή επέστρεφε στο σπίτι του με τα παιδιά, επικοινώνησε με την Αστυνομία και ανέφερε πως τέσσερις οπλισμένοι κουκουλοφόροι άρπαξαν τη φοιτήτρια της Νοσηλευτικής με τη βία, χωρίς ωστόσο να μπορεί να γνωρίζει περί τίνος επρόκειτο.

Αγνωστο ακριβώς πότε οι απαγωγείς επικοινώνησαν με τους γονείς της και ζήτησαν χρήματα για την απελευθέρωσή της. Οταν ο πατέρας ζήτησε κάποιο πειστήριο για τα λεγόμενά τους και για να βεβαιωθεί ότι είναι καλά στην υγεία της, εκείνοι έβαλαν την κοπέλα να γράψει ένα σημείωμα. Στη συνέχεια παρέπεμψαν τους γονείς της να το αναζητήσουν σε περιοχή που το είχαν αφήσει.

Επειτα από διαπραγματεύσεις, πάντα υπό την καθοδήγηση της Αστυνομίας, και όταν πλέον κατάλαβαν ότι οι γονείς της κοπέλας δεν ήταν μεγάλης οικονομικής επιφάνειας, οι απαγωγείς, που αρχικά απαιτούσαν λύτρα ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ, συμφώνησαν να την απελευθερώσουν για λιγότερα χρήματα. Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ του Σαββάτου ο πατέρας της 27χρονης άφησε τα λύτρα (82.500 ευρώ) στο Μαρούσι, σε κοντινή απόσταση από το Ολυμπιακό Στάδιο και νωρίς το πρωί της Κυριακής οι απαγωγείς απελευθέρωσαν τη νεαρή γυναίκα που είναι καλά στην υγεία της, στην περιοχή της Ανω Κυψέλης.

Τώρα οι αστυνομικοί αναζητούν από την κατάθεση της 27χρονης στοιχεία που ενδέχεται να τους οδηγήσουν στους δράστες, ενώ αναζητούν γενετικό υλικό, αποτυπώματα αλλά και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο μπορεί να τους φανεί χρήσιμο.

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει κάμερες δρόμων και καταστημάτων τόσο από το σημείο που μπορεί να πέρασε το βανάκι από την Κυψέλη προς το άγνωστο ακόμη διαμέρισμα όπου την κράτησαν επί 8 ημέρες, αλλά και από το σημείο που αφέθηκε το σημείωμα και τα λύτρα. Στο πλαίσιο αυτό η ΕΛΑΣ έχει ζητήσει άρση των τηλεφωνικών απορρήτων επικοινωνιών.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Απαγωγές/Αιχμαλωσία
Αστυνομικό ρεπορτάζ