Έντυπη Έκδοση

Γυναίκες: Θρίαμβος ΠΑΟ στο ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός έκανε το «μπρέικ», θριαμβεύοντας μέσα στον Πειραιά επί του «αιώνιου» αντιπάλου του, Ολυμπιακού, με καθαρό σκορ, 3-0 (30-32, 20-25, 20-25) κι έμεινε πρώτος στην Α1 βόλεϊ γυναικών.

Πιο εύκολη απ' το αναμενόμενο η νίκη του Παναθηναϊκού Πιο εύκολη απ' το αναμενόμενο η νίκη του Παναθηναϊκού «Θέλουμε να μείνουμε στην κορυφή» ανέφερε ο Γιώργος Ρούσης, ιδιαίτερα χαρούμενος για το 5Χ5 της ομάδας του. «Περιμέναμε ότι θα κάναμε μια καλή εμφάνιση. Ο Ολυμπιακός παραμένει το φαβορί, αλλά δεν είναι έτοιμος ακόμη. Εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη του και κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είμαστε πρώτοι, αήττητοι και θέλουμε να μείνουμε έτσι, αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα».

«Χάθηκε μια μάχη» σχολίασε σκωπτικά ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Νικολάκης. «Ο Παναθηναϊκός ήταν σαφέστατα πιο έτοιμος από εμάς. Οι λόγοι είναι γνωστοί και δεν χρειάζεται να τους αναλύσουμε. Δεν αποτελούν δικαιολογία οι τραυματισμοί και η καθυστερημένη έλευση της Βέσοβιτς. Οταν είσαι Ολυμπιακός πρέπει να μάχεσαι να δίνεις το 100% και να κερδίζεις το αντίπαλό σου».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Αθλητισμός
Αθλητικό ρεπορτάζ
Βόλεϊ
Παναθηναϊκός