Έντυπη Έκδοση

Το μαύρο στην ΕΡΤ δεν θα περάσει

Ενα χρόνο μετά την εισβολή των ΜΑΤ, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε ξανά έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Με το σύνθημα «το «μαύρο» στην ΕΡΤ δεν θα περάσει», δημοσιογράφοι, πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ, αλλά και μέλη ομοσπονδιών, σωματείων και συνδικάτων συμμετείχαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Ραδιομέγαρο της ΝΕΡΙΤ πλέον.

Οπως ανέφερε σχετικά η ΕΣΗΕΑ σε ανακοίνωσή της: «Η πινακίδα "ΝΕΡΙΤ" στην κορυφή του Ραδιομεγάρου δεν μπορεί με τίποτα να καλύψει το τεράστιο κενό πραγματικού δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, που εξακολουθεί να υπάρχει στη χώρα. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, από την πρώτη στιγμή που επιχειρήθηκε να επιβληθεί το "μαύρο", επαναλαμβάνει αταλάντευτα την απαίτησή του για άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ με όλες τις δομές της στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την περιφέρεια, ώστε η χώρα να αποκτήσει ξανά πραγματική δημόσια ραδιοτηλεόραση».

Από την πλευρά της η ΠΟΣΠΕΡΤ στη δική της ανακοίνωση ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Σε αυτόν τον ένα χρόνο φάνηκε με τον πιο καθαρό τρόπο το τι επιδίωκε η κυβέρνηση με την εισβολή. Τη δημιουργία ενός μηχανισμού προπαγάνδας της μνημονιακής τους πολιτικής, ενός πανηγυριού ημετέρων, ρουσφετιών, σκανδάλων και κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Συνδικαλιστικές και επαγγελματικές οργανώσεις
ΕΡΤ
TV & Media
Τηλεόραση
Νεα Ελληνική Ραδιοφωνία Ιντερνετ και Τηλεόραση (ΝΕΡΙΤ)