Έντυπη Έκδοση

Επισκέπτης με ράσα στη «Μουρμούρα»

Αλλος ένας περίεργος επισκέπτης έρχεται να αναστατώσει απόψε (ALPHA 21.00) τη δημοφιλή σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Ενας ιερέας (Χρήστος Σιμαρδάνης, παπα-Θόδωρος) εγκαθίσταται στην πολυκατοικία του Ηλία και της Μαρίνας, φέρνοντας νοσταλγικές μνήμες στον Ηλία από την καριέρα του ως... παπαδάκι. Η Μαρίνα, ωστόσο, αδυνατεί να μοιραστεί τη συγκίνηση του Ηλία.

 Ειδικά όταν ο Ηλίας της ζητά να κάνουν κάποιες μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά τους, για να δείξουν στον ιερέα πόσο θεοσεβούμενοι είναι...

Η Βάσω ταλαιπωρημένη με τα λεωφορεία και το αυτοκίνητο, αποφασίζει να μάθει μηχανή για να πηγαίνει στη δουλειά. Μόνο που υπάρχει ένα πρόβλημα, δεν ξέρει ποδήλατο. Ο Χάρης δέχεται να τη μάθει, αλλά μόλις βλέπει πως δεν το 'χει, βάζει τα μεγάλα μέσα για να την αποτρέψει να συνεχίσει τα μαθήματα.

Η Βούλα, επηρεασμένη από μια γιαπωνέζικη ταινία, ξεσηκώνεται να παρακολουθήσει σεμινάρια «οριγκάμι». Ο Μηνάς νομίζει ότι μιλάει για γιαπωνέζικη κουζίνα και δεν τον ενθουσιάζει καθόλου η προοπτική ν' αρχίσει να τον ταΐζει «σούσια και άλλες αηδίες» όπως λέει...

Να θυμίσουμε ότι στη σειρά του ALPHA «μουρμουρίζουν» οι Αντώνης Αντωνίου, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Πάνος Βλάχος.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Ταινίες/Σήριαλ/Παραγωγές
Τηλεόραση
Alpha Τηλεόραση
TV & Media