Ηλεκτρονική Έκδοση

Αναμένεται η ανακοίνωση της McLaren για Αλόνσο

Η αναμονή σχετικά με το μέλλον του Ισπανού οδηγού της Ferrari πλησιάζει προς το τέλος της, καθώς όλα δείχνουν ότι η επιστροφή του στη McLaren έχει συμφωνηθεί και θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η ανακοίνωση απομένει για να γίνει ο Φερνάντο Αλόνσο ο νέος πιλότος της McLaren. Στο τέλος της χρονιάς ο ίδιος θα αποχωρήσει από την Scuderia με την McLaren να είναι ο πιο λογικός προορισμός για τη συνέχεια της καριέρας του, με δεδομένη μάλιστα την επιθυμία της Honda να εξελίξει το μονοθέσιο με τον κινητήρα της.

Για την ολοκλήρωση της μεταγραφής μεγάλο ρόλο έπαιξαν  οι Ιάπωνες καθώς φημολογείται ότι έχουν κάνει στον Ισπανό μια μυθική οικονομική προσφορά με αμοιβή-μαμούθ για διετές συμβόλαιο, που σπάει τα ρεκόρ στην F1. Η συμφωνία με τον Αλόνσο είναι πλέον δεδομένη, αλλά καθυστερεί η ανακοίνωση της καθώς η McLaren περιμένει να  να «κλείσει» το ζήτημα με τον δεύτερο πιλότο της ομάδας προτού επισημοποιήσουν τον «γάμο... » με τον Ισπανό.  Λέγεται πάντως ότι ο Aλόνσο έχει ζητήσει για  teammate του και έχει υποδείξει τον Μπάτον, καθώς πιστεύει ότι οι δύο τους μαζί θα μπορέσουν ευκολότερα να βοηθήσουν στην εξέλιξη της ομάδας και την πορεία της προς την κορυφή. Η ανακοίνωση της McLaren, όταν έρθει, θα λύσει και τα χέρια της Ferrari, που περιμένει να ανακοινώσει την ένταξη του Σεμπαστιάν Φέτελ  στο δυναμικό της. 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Μηχανοκίνητος αθλητισμός
Formula 1