Έντυπη Έκδοση

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ

«Ναι» στον Πρόεδρο, αν συμφωνήσουμε για εκλογές

«Η χώρα μπορεί να οδηγηθεί συντεταγμένα και σε κλίμα συναίνεσης στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας εφόσον συγχρόνως συμφωνηθεί ένα χρονοδιάγραμμα κοινής αποδοχής για τις εθνικές εκλογές», επεσήμανε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η επόμενη κυβέρνηση που θα προχωρήσει στις αναγκαίες τομές που χρειάζεται η χώρα.

Στο μεταξύ, η Επιτροπή Προγράμματος της Ν.Ε. Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ με τη συνεργασία της Κεντρικής Επιτροπής Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ εγκαινιάζει από την επόμενη εβδομάδα ανοιχτό κύκλο συζητήσεων - συναντήσεων με πολίτες και φορείς των Χανίων με αντικείμενο την εξειδίκευση του εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησης της οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ και τον αναπτυξιακό σχεδιασμό του Νομού Χανίων με ορίζοντα το 2020 και με τίτλο «Χανιά - αναπτυξιακός χάρτης 2020».

Μέσα στο σκηνικό της κρίσης και του ψυχροπολεμικού κλίματος Ελλάδας-Τουρκίας στην Αν. Μεσόγειο, η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα παζάρι για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας με αντάλλαγμα τον ορισμό της ημερομηνίας των βουλευτικών εκλογών, όπως περιγέγραφε το πρωτοσέλιδο της "Ε" (4/11) Μέσα στο σκηνικό της κρίσης και του ψυχροπολεμικού κλίματος Ελλάδας-Τουρκίας στην Αν. Μεσόγειο, η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα παζάρι για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας με αντάλλαγμα τον ορισμό της ημερομηνίας των βουλευτικών εκλογών, όπως περιγέγραφε το πρωτοσέλιδο της "Ε" (4/11) Οπως τόνισαν σε συνέντευξη Τύπου ο βουλευτής Χανίων Γιώργος Σταθάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος και υπεύθυνος της Επιτροπής Προγράμματος της Ν.Ε. Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Αγοραστάκης και ο γραμματέας της Ν.Ε. Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Παπανδρέου, ο γενικός στόχος της νέας αυτής πρωτοβουλίας είναι να συζητηθούν και να συνδιαμορφωθούν συγκεκριμένα στον Νομό Χανίων οι προγραμματικές κατευθύνσεις, ενώ αντίστοιχες διαβουλεύσεις θα γίνουν και σε όλους τους άλλους νομούς της Κρήτης και της Ελλάδας.

«Στόχος είναι να εξαχθούν και να συμφωνηθούν κοινά αποδεκτοί στόχοι και ενέργειες, ώστε να επιτυγχάνεται η αναγκαία κοινωνική συμφωνία και δράση για την αντιστροφή της κοινωνικής και οικονομικής αποδιάρθρωσης, για την παραγωγική ανασυγκρότηση της τοπικής οικονομίας και την έξοδο από την κρίση», σημείωσαν μεταξύ άλλων.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Κρήτη
ΣΥΡΙΖΑ
Για το ίδιο θέμα
Σταθάκης: Μόνο 5% του χρέους είναι επαχθές
Δώσε - πάρε
Ο αδιάλλακτος και ο συναινετικός...