Έντυπη Έκδοση

Δεν παραιτείται ο Γ. Καρατζαφέρης

Στο μεταξύ, δεν παραιτείται από τη θέση του ως προέδρου του ΛΑΟΣ ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Τη φημολογία περί παραίτησης του κ. Καρατζαφέρη πυροδότησε η δήλωσή του μετά το δημοσίευμα της «Real News»:

«Προσωπικά, θα κάνω τις επιλογές μου ώστε να διευκολύνω την απρόσκοπτη λειτουργία του κόμματος έως ότου λάμψει η αλήθεια». Ωστόσο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ διαμηνύει ότι δεν παραιτείται και ότι επιμένει στην αρχική του δήλωση, στην οποία πάντως ουδέποτε διέψευσε κατηγορηματικά την ύπαρξη των off shore, αλλά μόνο την εμπλοκή με τα συγκεκριμένα πρόσωπα που αναφέρονται και πως αυτές οι υποθέσεις είναι ξένες προς τον αξιακό του κώδικα.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Πόθεν Εσχες της Βουλής, Γιώργος Καλαντζής, επιβεβαίωσε εν τω μεταξύ σε συνομιλία με δημοσιογράφους ότι με εντολή του ίδιου οι ορκωτοί λογιστές ελέγχουν το «πόθεν έσχες» του κ. Καρατζαφέρη.

Ο κ. Καλαντζής ανέφερε ότι το εισαγγελικό αίτημα έφτασε την προηγούμενη εβδομάδα στη Βουλή. Υπενθυμίζεται ότι το ερώτημα αφορά στο εάν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είχε συμπεριλάβει τα προηγούμενα χρόνια στο «πόθεν έσχες» του τις δύο υπεράκτιες εταιρείες που κατέχει μαζί με τον υιό του και στις οποίες εντοπίστηκαν εμβάσματα ύψους 1,6 εκατ. ευρώ.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
ΛΑΟΣ