Έντυπη Έκδοση

Χορός - τραγούδι, σημειώσατε 2

Από τη μία ο χορός κούρασε, από την άλλη και το σόου ταλέντων για παιδιά δεν το λες και μεγάλη επιτυχία. Τα δύο μεγάλα ιδιωτικά κανάλια εκτός από τις καθημερινές μάχες, έχουν και την κυριακάτικη.

Ανάμεσα στον πέμπτο κύκλο του «Dancing with the stars» του ΑΝΤ1 που ξεκίνησε πολύ υποτονικά, σε σχέση με τους προηγούμενους και τη μουσική ακαδημία για παιδιά, ή αλλιώς «Music school» του MEGA.

Η προχθεσινή μάχη έφερε για πρώτη φορά μπροστά τα τραγούδια των παιδιών, ενώ οι χορευτές του ΑΝΤ1 βρέθηκαν στη δεύτερη θέση. Από την άλλη ο ALPHA με μια ελληνική ταινία ήταν πολύ κοντά στους δύο μπροστάρηδες κι αυτό κάτι σημαίνει και για το κοινό και για τα σόου της ελληνικής τηλεόρασης.

Στο διά ταύτα τώρα, το «Music school» (χωρίς να καταγράφει την επιτυχία που αναμενόταν) έκανε ποσοστό 11% και μερίδιο 25,5%, ενώ το «Dancing with the stars» έπιασε 9,3% και μερίδιο 25,6% (πού τα τριανταπεντάρια του παρελθόντος;). Οσο για την ταινία «Νήσος 2» που προβλήθηκε στον ALPHA, άγγιξε σε ποσοστό το 6,8% και μερίδιο το 15,9%.

Μ' αυτά και μ' αυτά η σεζόν δείχνει φέτος τα δόντια της και σε προγράμματα υψηλού κόστους, που άλλοτε έκαναν επιτυχίες, προκαλώντας μέγα προβληματισμό στα επιτελεία των καναλιών.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Τηλεοπτικοί σταθμοί
Τηλεόραση
TV & Media