Έντυπη Έκδοση

Κρητικό κάλεσμα σε Κινέζους μελλόνυμφους

Κινέζοι ελάτε να παντρευτείτε στην Κρήτη. Αυτός είναι ο στόχος της κρητικής αποστολής στην Κίνα. Εκεί θα έχει συναντήσεις για την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος στην Κρήτη και την καθιέρωση του νησιού ως γαμήλιου προορισμού.

 Επικεφαλής της αποστολής είναι ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού της Περιφέρειας, Μιχάλης Βαμιεδάκης, και συμμετέχουν εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Σε τουριστική έκθεση

Η Περιφέρεια Κρήτης είναι προσκεκλημένη από τους εκπροσώπους της Κινέζικης Περιφέρειας Φουτζιάν και συμμετέχει στην μεγάλη τουριστική έκθεση που πραγματοποιείται στην πόλη Φουζού μεταξύ 14-16 Νοεμβρίου με εξειδίκευση στον γαμήλιο τουρισμό, που γνωρίζει άνθηση τα τελευταία χρόνια στην Κίνα. Στην έκθεση η Κρήτη θα είναι τιμώμενος προορισμός και σε ειδική παρουσίαση θα αναδειχτούν όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού καθώς και οι προοπτικές για την ανάπτυξη του τουριστικού ρεύματος προς την Κρήτη.

Στο περιθώριο της έκθεσης ο Μιχάλης Βαμιεδάκης θα εγκαινιάσει επίσημα την έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Ερωτας στο Αιγαίο». Τόσο στην πόλη Φουζού, όσο και σε άλλες μεγάλες πόλεις όπως η Σανγκάη, Χανγκζού αλλά και Νίνγμπο (με πληθυσμό άνω των 10 εκατομμυρίων έκαστη) ο εντεταλμένος σύμβουλος θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους πολιτικούς προϊστάμενους των τοπικών περιφερειακών τουριστικών οργανισμών και άλλους τουριστικούς φορείς.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Κρήτη
Τουρισμός
Ηθη/Εθιμα