Ηλεκτρονική Έκδοση

«Διαζύγιο» ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Νταπίζα

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος τεχνικό διευθυντή της ομάδας, με τον Λεωνίδα Βόκολο να είναι ο αντικαταστάτης του. Πρόταση των «πρασίνων» στον Ζιλμπέρτο Σίλβα να επιστρέψει στην ομάδα.

Tέλος στην συνεργασία τους έβαλαν Παναθηναϊκός και Νίκος Νταμπίζας. Στο σημερινό ΔΣ της ΠΑΕ τέθηκε το ζήτημα της λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών και αποχώρησης του παλαίμαχου αμυντικού από τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Σύμφωνα με πληροφορίες το «διαζύγιο» των δύο πλευρών το ήθελε το τελευταίο χρονικό διάστημα έντονα ο μεγαλομέτοχος των «πρασίνων» Γιάννης Αλαφούζος καθώς είχε εκφράσει ανοικτά  την δυσαρέσκεια του για τις άστοχες επιλογές του στο μεταγραφικό σχεδιασμό το καλοκαίρι αλλά και την έλλειψη επικοινωνίας με την ΠΑΕ. Οπως ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός αντικαταστάτης του  Νταμπίζα θα είναι ο  Λεωνίδας Βόκολος.
 
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
 
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Νταμπίζα. Τον ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη συνδρομή του σε μια δύσκολη περίοδο για το Σύλλογο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».
 
Ο Νίκος Νταμπίζας έφυγε, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ίσως έρθει...
 
Ο  Ζιλμπέρτο Σίλβα προσεγγίστηκε από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ώστε να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας και κατόπιν να παραμείνει στην ΠΑΕ αναλαμβάνοντας διοικητικό πόστο. Ο άλλοτε αρχηγός της Βραζιλίας συνεχίζει την καριέρα του ως εν ενεργεία ποδοσφαιριστής αλλά παραμένει ελεύθερος, δέχθηκε με χαρά την πρόταση των πρασίνων και θα απαντήσει τις επόμενες ημέρες

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ποδόσφαιρο
Παναθηναϊκός