Ηλεκτρονική Έκδοση

Εξηγήσεις από την ΕΠΟ ζήτησε ο Γιάννης Ανδριανός

«Γιατί δεν εκταμιεύετε τα λεφτά;»

Επιστολή στην ΕΠΟ έστειλε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός με την οποία ζητάει εξηγήσεις από την Ομοσπονδία αναφορικά με τους λόγους που δεν έχει εκταμιεύσει τις κρατικές επιχορηγήσεις προς όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία.

Το θέμα που έχει προκύψει είναι η μη εκταμίευση 1,5 εκατομμυρίου ευρώ το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως επιχορήγηση στα ποδοσφαιρικά σωματεία.
Ετσι ο Γιάννης Ανδριανός έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ με την οποία ζητάει να μάθει για πιο λόγο δεν είχε φορολογική ενημερότητα και παράλληλα να ενημερωθεί για τις ενέργειες που θα γίνουν.
 
Αναλυτικά η επιστολή Ανδριανού αναφέρει 
«Πληροφορήθηκα ότι λόγω οφειλών της ΕΠΟ σε ταμεία ασφάλισης αστυνομικών οι οποίες υπερβαίνουν τις 800.000 ευρώ και της συνεπακόλουθης αδυναμίας της Ομοσπονδίας να λάβει φορολογική ενημερότητα, παρουσιάστηκε πρόβλημα στην εκταμίευση και διάθεση των χρημάτων της κρατικής επιχορήγησης στα Σωματεία μέσω των ΕΠΣ ύψους 1.434.100 ευρώ. 
 
Κατόπιν αυτού, παρακαλώ να με ενημερώσετε εγγράφως ως προς τους λόγους για τους οποίους δεν έχει γίνει η εκταμίευση των χρημάτων καθώς και ως προς τις ενέργειες που θα αναλάβετε για την επίλυση του προβλήματος, δεδομένου του κινδύνου να χαθεί το επιχορηγούμενο ποσό, εν μέσω μάλιστα της τρέχουσας συγκυρίας που καθιστά αδιανόητη την απώλεια κάθε επιχορήγησης προς τον αθλητισμό και ιδιαίτερα προς τα Σωματεία που αποτελούν τα κύτταρά του». 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
ΕΠΟ
Αθλητισμός
Ανδριανός